Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

SENIOR EXPO – Targ dedicat seniorilor Bucuresti, Romexpo 2018

Bucuresti, 31 mai - 03 iunie 2018

TIC / S.F. / 30 martie 2018 / 11:04 am

SeniorExpoSenior Expo – patru zile pline de optimism dedicate seniorilor!

Romexpo organizeaza intre 31 mai si 3 iunie 2018 cea de-a treia editie a targului dedicat seniorilor si tuturor celor care doresc sa ofere un zambet si un moment de relaxare parintilor si bunicilor!

Senior Expo va avea loc in aceeasi perioada cu Expo Funerare – Salon de servicii funerare si TIBCO – Targul international de bunuri de larg consum.

Senior Expo se va desfasura in 2018 intr-unul din noile spatii expozitionale pe care Romexpo le va inaugura in toamna anului 2017 – Pavilionul B1! Avand o suprafata totala de 11.905 mp, pavilionul B1 devine locul ideal pentru gazduirea targurilor si expozitiilor de talie internationala.

Senior Expo este locul in care isi dau intalnire clinicile si companiile care ofera servicii medicale pentru cei trecuti de prima tinerete, producatori de echipamente si mobiler medical, agentiile de turism si centrele balneoclimaterice care si-au indreptat atentia spre seniorii dornici de vacante extravagante sau de odihna, diferite banci si companii de asigurari, dar si producatori si exportatori de produse de ingrijire.

Senior Expo isi propune sa promoveze activitatile sportive si de relaxare pentru persoanele de varsta a III-a, sa le ofere posibilitatea de a socializa intr-un cadru organizat si de a primi sfaturi de la specialisti din domeniile lor de interes.

Cea de-a treia editie a Senior Expo promite atat vizitatorilor, cat si expozantilor, o experienta inedita, prin explorarea multiplelor modalitati de relaxare si de petrecere a timpului liber pentru cei trecuti de prima tinerete, dar si prin aducerea laolalta a specialistilor din domeniul medical care ii pot ajuta sa se bucure de fiecare moment fara griji.

Romexpo le pregateste tuturor participantilor la cea de-a treia editie a Senior Expo seminarii si work-shopuri destinate dezvoltarii personale.

In vederea promovarii si participării firmelor de profil din judetul Bacau la SENIOR EXPO Bucuresti, Camera de Comert si Industrie Bacau, ca reprezentant exclusiv al ROMEXPO în județul Bacău, oferă membrilor sai tarife preferentiale de inchiriere a spatiilor expozitionale si a celorlalte servicii contractate pe durata expozitiei.

Detalii privind desfasurarea evenimentelor sunt disponibile pe site-ul Camerei de Comert si Industrie Bacau, www.ccibc.ro, la sectiunea evenimente si pe site-ul Romexpo, www.romexpo.ro.Pentru sprijin si asistenta in vederea inscrierii la SENIOR EXPO Bucuresti, va sta la dispozitie Centrul de Promovare Economica – PromEc Bacau la adresa de email: ccibc@ccibc.ro.


        Impreuna in lumea afacerilor