Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

1,1 milioane lei pentru achizitia de medicamente

imagine-studiu-AutoPenitenciarul Spital Targu Ocna a publicat in data de 27 aprilie 2016 un anunt de participare in vederea achizitionarii de medicamente precum: acenocumarolum, acidum valproicum, albendazolum, allopurinolum, etc.

Licitatia va avea loc in data de 11 iulie 2016, participantii pot depune ofertele pana in 15 iunie 2016. Contractul este impartit in loturi iar perioada pe parcursul careia ofertantul trebuie sa isi mentina oferta este de 90 zile de la termenul limita de depunere a ofertelor.

Valoarea estimata a contractului este de 922.476 lei, la care se adauga TVA. Garantia de participare se constituie, in urmatoarele conditii: a) tip de garantie: irevocabila; b) cuantum: de 2 % din valoarea estimata fara TVA a fiecarui lot in parte, si va fi suma garantiilor aferente loturilor, iar pentru o garantie de participare depusa in valuta se va face la cursul BNR cu 5 zile inainte de data limita stabilita pentru depunerea ofertelor,c)perioada de valabilitate: cel putin 90 zile de la termenul limita de primire a ofertelor; d) mod de constituire: un instrument de garantare emis in conditiile legii de o societate bancara sau de o societate de asigurari care se prezinta in original, sau prin virament bancar in contul Penitenciarului Spital Targu Ocna. Garantia de participare constituita de operatorii economici încadrati conform legii in categoria întreprinderilor mici si mijlocii va fi admisa in cuantum de 50% fata de suma fixa solicitata.

Textul integral si documentatia licitatie pot fi vizualizate pe site-ul licitatia.ro.

Licitatia.ro este lider in monitorizarea licitatiilor publice din Romania si monitorizeaza zilnic peste 500 de surse publice, trimitand alerte zilnice abonatilor sai cu licitatiile atent selectate pe domenii de activitate.

Sursa:licitatia.ro 

        Impreuna in lumea afacerilor