Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

130.000 lei pentru achizitia de aparate de aer conditionat

imagine-studiu-AutoCompania Nationala de Transport a Energiei Electrice a publicat un anunt privind achizitia de aparate de aer conditionat si activitati conexe, precum: transport, instalare, mentenanta, testare, verificare, asigurare garantie, asistenta tehnica in perioada garantiei, instruirea personalului autoritatii contractante, etc., cu respectarea specificatiilor tehnice.

Deschiderea ofertelor va avea loc la Sediul Sucursalei de Transport Bacau, in data de 27.04.2016, care este si data limita de depunere.

Contractul este estimat la o valoare de 110.757 RON, fara TVA. Garantia de participare este in valoare de 2000 lei, (50% reducere prin incadrarea in categoria IMM), valabila 90 de zile de la data limita stabilita pentru primirea ofertelor. Cuantumul garantiei de buna executie va fi de 5% din pretul contractului, fara TVA (50% reducere prin incadrarea in categoria IMM), exprimata in lei.

Textul integral la licitatiei, precum si documentatia acesteia le regasiti pe site-ul licitatia.ro.

Licitatia.ro este lider in monitorizarea licitatiilor publice din Romania si UE si monitorizeaza zilnic peste 500 de surse, trimitand alerte zilnice abonatilor sai cu licitatiile atent selectate pe domenii de activitate.

Sursa: licitatia.ro 

        Impreuna in lumea afacerilor