Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Licitatie: 160.000 lei pentru intocmirea documentatiei tehnice SF

imagine studiu AutoOrasul Buhusi organizeaza licitatie pentru intocmire a documentatiei tehnice SF aferente proiectului „Modernizare si extindere retea de iluminat public in Orasul Buhusi, judetul Bacau, cu respectarea continutului cadru stabilit prin HG nr.28/2008, in perioada convenita si in conformitate cu obligatiile asumate prin contract. Durata contractului de servicii este de 90 de zile.

Contractul are o valoare estimata la suma de 133.000 lei, la care se adauga TVA. Va fi selectata oferta care a fost transmisa in timp util, pana la data si ora stabilite in anunt, care indeplineste toate cerintele din Caietul de sarcini si care este cea mai avantajoasa din punct de vedere economic.

Termen limita de primire oferte este 12.04.2016, ora 13:00. Achizitia se va perfecta prin semnarea unui contract de servicii.

Licitatia.ro este lider in monitorizarea licitatiilor publice din Romania si monitorizeaza zilnic peste 500 de surse publice, trimitand alerte zilnice abonatilor sai cu licitatiile atent selectate pe domenii de activitate.

Sursa: www.licitatia.ro

        Impreuna in lumea afacerilor