Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

2021-2027: Proiecte ale Acordului de Parteneriat și Programelor Operaționale, în consultare

EUMinisterul Fondurilor Europene a publicat pe 31 iulie, proiectele Acordului de Parteneriat și ale Programelor Operaționale prin care România va atrage fondurile europene alocate pentru viitoarea perioadă de programare, 2021-2027.

„Este pentru prima oară când România are șansa de a putea absorbi finanțările europene încă din primul an al viitorului exercițiu financiar, adică din 2021. Am lansat în consultare publică toate proiectele Programelor Operaționale pentru viitorul Cadru Financiar Multianual. Ministerul Fondurilor Europene acordă o atenție sporită principiului parteneriatului în procesul de elaborare a documentelor programatice în urma căruia va rezulta forma finală a acestor documente ce vor defini România viitorului”, a declarat ministrul Fondurilor Europene, Marcel Boloș.

Acordul de Parteneriat și Programele Operaționale pentru perioada 2021-2027 au fost consolidate în urma unui proces intens de consultare inter-instituțională, negocieri informale cu Comisia Europeană, precum și pe baza contribuției din partea partenerilor socio-economici relevanți.

Documentele pot fi consultate accesand link-ul: https://www.fonduri-structurale.ro/stiri/24416/2021-2027-primele-drafturi-ale-acordului-de-parteneriat-si-programelor-operationale-au-fost-publicate-in-consultare.

Comentariile, observațiile sau propunerile pe marginea documentelor pot fi transmise la adresa de e-mail parteneriat.programare@fonduri-ue.ro până la data de 21 august 2020.

Sursa: Fonduri-Structurale.ro

        Impreuna in lumea afacerilor