Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

“3 Seas Initiative - Global Challenges”, eveniment gazduit de CCIB

Iuliu_Stocklosa_Focus_Bucuresti_CCIBCamera de Comerț și Industrie a Municipiului București (CCIB) și Confederația Națională pentru Antreprenoriat Feminin (CONAF) România au organizat evenimentul “3 Seas Initiative – Global Challenges”, cu prilejul celui de al VIII-lea Summit al Inițiativei celor Trei Mări (I3M), găzduit de țara noastră, precum și a Forumului de Afaceri I3M din 7 septembrie a.c.

Scopul evenimentului găzduit de CCIB si inițiat de CONAF, a fost construirea de punți între mediul privat, societatea civilă și reprezentanții administrației publice, consolidând dialogul social și conlucrarea permanentă între decidenții politici și mediul de afaceri.

Invitatul special al serii a fost Excelența Sa Georgette Mosbacher, Co-Chair Three Seas Programming la Atlantic Council, fost Ambasador al SUA în Republica Polonă, antreprenor, autor, filantrop și diplomat cu recunoaștere internațională. Printre subiectele de interes abordate de oaspetele special al evenimentului au fost: rolul femeii în lume (în politică, diplomație, non-guvernamental, afaceri și antreprenoriat), precum și contribuția femeilor, antreprenorilor și politicienilor în procesul ”Inițiativei celor Trei Mări”.

        Impreuna in lumea afacerilor