Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

483 milioane euro in cadrul POS DRU rambursati Romaniei de catre Comisia Europeana

posdruMinisterul Fondurilor Europene (MFE) a anuntat ca Romania a incasat suma de 483 milioane euro aferenta rambursarii de catre Comisia Europeana a cheltuielilor efectuate in cadrul proiectelor europene finantate prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane (POSDRU) 2007-2013.

Decizia vine in urma indeplinirii de catre Autoritatea de Management pentru POSDRU, din cadrul Directiei Generale Programe Capital Uman (MFE), a tuturor recomandarilor si cerintelor Comisiei Europene, precum si a respectarii angajamentului luat de a opera modificari in sistemul de management si control.

”Ministerul Fondurilor Europene impreuna cu Guvernul Romaniei continua eforturile de sprijinire a beneficiarilor in implementarea proiectelor, de verificare si validare a cererilor de plata si de rambursare. Cele 483 milioane de euro incasate pentru Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane reprezinta o confirmare ca eforturile depuse de autoritatile romane au rezultatele asteptate, contribuind astfel la atingerea tintelor de absorbtie pentru exercitiul financiar 2007-2013”, a precizat ministrul fondurilor europene, Marius Nica.

Pentru deblocarea platilor pe POSDRU 2007-2013, masura decisa de Comisia Europeana la inceputul lunii septembrie, AM POSDRU si organismele intermediare au verificat 1.250 de proiecte aflate in curs de implementare.

 Detalii suplimentare se pot obtine contactand Centrul de Dezvoltare Proiecte si Finantare Afaceri din cadrul CCI Bacau,la telefon 0234-570010 sau pe email la adresa office@ccibc.ro persoana  de contact Remus Pascu,director.

Sursa: http://www.fonduri-structurale.ro/

        Impreuna in lumea afacerilor