Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

50.000 de euro fonduri nerambursabile pentru dezvoltarea unei afaceri de prestari servicii

Tractoare-agricole-Case-JX-14f481Printr-un proiect finantat prin Masura 312 – „Sprijin pentru crearea si dezvoltarea de microintreprinderi”, din vechiul PNDR, Mirela Bologa din localitatea Boita, judetul Sibiu, a accesat fonduri europene nerambursabile pentru a dezvolta o afacere de prestari servicii mecanizate in spatiul rural.

Comuna sibiana Boita reprezinta o alegere cat se poate de potrivita pentru efectuarea de investitii in domeniul lucrarilor de pregatire a terenului. De aceasta oportunitate a decis sa beneficieze si Mirela Bologa, potrivit Retelei Nationale de Dezvoltare Rurala.

Prin intermediul proiectului implementat in zona cu ajutorul fondurilor europene nerambursabile obtinute prin Masura 312 (49.770 de euro) și al cofinantarii private (21.330 de euro), Intreprinderea Individuala Bologa Mirela va reusi sa efectueze lucrari de constructii (sapaturi, terasamente, decopertari) intr-un mod rapid si eficient. Activitatea va fi realizata cu un buldoexcavator pe pneuri de cauciuc, achizitionat prin proiect.

De asemenea, pentru a se bucura de succes si pentru a putea deveni operationala, microintreprinderea infiintata va crea doua locuri de munca, previzionand o crestere a acestora in decursul anului 2015.

Obiectivele strategice si liniile de actiune trasate la momentul completarii cererii de finantare au constat in alinierea resurselor umane la nevoile microintreprinderii, sistematizarea activitatilor bugetare dupa metode moderne de management financiar, imbunatatirea relatiilor cu clientii si stabilirea de clienti permanenti.

Sursa: StiriAgricole.ro

        Impreuna in lumea afacerilor