Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Calendarul evenimentelor in desfasurare la Romexpo in perioada 11 - 17 Aprilie 2016

toate4In perioada urmatoare la Romexpo se vor organiza o serie de targuri si expozitii.

DENTA –  reprezinta cadrul adecvat pentru prezentarea celor mai recente tehnologii dezvoltate in domeniu, pentru patrunderea pe noi piete, dar si pentru achizitionarea de produse si echipamente la preturi speciale, oferite doar in perioada expozitiei. In cadrul DENTA, companii din Romania si din strainatate expun aparatura, echipamente, accesorii, materiale, produse de igiena orala si produse chimico-farmaceutice pentru medicina dentara. Acest eveniment se adreseaza producatorilor, importatorilor si distribuitorilor de echipamente, accesorii, materiale, produse de igiena orala si produse chimico-farmaceutice pentru medicina si tehnica dentara.

Perioada de desfasurare:14 – 16 Aprilie 2016, Pavilionul C3.

ROMMEDICA – tematica targului international de medicina si farmacie a fost actualizata si extinsa pentru a veni in intampinarea cerintelor expozantilor. Astfel are loc salonul cu tematica complementara BEAUTY – Salon de chirurgie estetica. Expozitia va prezenta cele mai noi tendinte din domeniul medical, fiind un eveniment adresat firmelor de aparatura si soft medical, companiilor farmaceutice, bancilor si societatilor de finantare si leasing, centrelor medicale private si asociatiilor din domeniu. BEAUTY este un sector de nisa, care va concentra specialistii din domeniul chirurgiei plastice, estetice si reparatorii, dat fiind faptul ca interesul pentru terapiile de infrumusetare este in crestere, mai ales pentru cele cu efect de intinerire.

Perioada de desfasurare:14 – 16 Aprilie 2016, Pavilionul C2.

BABY BOOM SHOW – targ de referinta pentru copii cu varsta cuprinse intre 0 si 7 ani, parinti si viitori parinti.

Perioada de desfasurare: 14 – 17 Aprilie 2016, Pavilionul A.

NATRACEUTICA – pentru prima data toate verigile din lungul drum al produsului de pe linia de productie pe rafturile magazinelor se vor reuni sub acelasi acoperis.In cadrul evenimentelor sunt asteptati cei mai puternici producatori, procesatori, distribuitori si importatori din domeniul nutritiei, suplimentelor alimentare, alimentelor functionale, bauturilor energizante, plantelor medicinale si fitoterapiei, cosmeticelor si ingrijirii corporale.

Perioada de desfasurare: 14 – 16 Aprilie 2016,Pavilionul 4

GOODWINE – targul international de Vinuri Goodwine

Perioada de desfasurare: 15 – 17 Aprilie 2016,Pavilionul C1,

Pentru informatii suplimentare privind desfasurarea targurilor si expozitiilor, va sta la dispozitie Centrul de Promovare Economica – PromEc Bacau, persoana de contact Oana MUNTEANU la mobil 0748/886.428, email:office@ccibc.ro.

        Impreuna in lumea afacerilor