Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

A fost lansat serviciul Chamber Trust in Romania

chambertrustIn data de 25 iunie 2015, a avut loc lansarea serviciului ChamberTrust in Romania, un instrument de certificare a companiilor in vederea cresterii gradului de incredere pentru partenerii internationali, eveniment gazduit de Camera de Comert si Industrie a Romaniei.

In cadrul seminarului, Georges Fischer, Director al World Chambers Network si Director Retele si Parteneriate Internationale din cadrul Camerei de Comert si Industrie Paris – Ile-de-France a prezentat subiecte referitoare la comertul international si instrumentele moderne de promovare furnizate companiilor de Camere de Comert din toata lumea, in vederea facilitarii accesului pe pietele internationale.

,,ChamberTrust reprezinta o banca de date constituita la nivel global de World Chambers Network si contine intreprinderi cu produsele si activitatile lor. Serviciul ChamberTrust reprezinta garanta unui prim nivel de verificare si este destinat, cu prioritate, intreprinderilor mici si mijlocii, care sunt interesate de pietele internationale, pentru ca aceste intreprinderi au nevoie de aceasta garantie a increderii ca sa fie contactate.

ChamberTrust se realizeaza prin intermediul Camerelor de Comert pentru ca acestea sunt o marca recunoscuta pretutindeni in lume si au un continut de incredere la nivel international.” a declarat Georges Fischer.

ChamberTrust este un ceritificat digital care va fi acordat firmelor in baza unei analize specializate, permitandu-le inscrierea intr-o baza de date internationala, foarte utila, mai ales pentru comertul international.

Obtinerea certificatului Chamber Trust presupune o serie de avantaje firmelor printre care: un impact pozitiv in relatiile cu partenerii externi si o recunoastere internationala a firmei

Mai multe detalii referitoare la acest serviciu puteti gasi pe portalul oficial al World Chambers Network http://chambertrust.worldchambers.com/

        Impreuna in lumea afacerilor