Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

A inceput DENTA - expozitia de produse si echipamente pentru medicina si tehnica dentara

BANNER DENTA OK S-a incheiat cea de-a XXXI-a editie Denta – Expozitie internationala de produse si echipamente pentru medicina si tehnica dentara  desfasoarata in Pavilioanele C1, C2 si C4 din cadrul Centrului Expozitional Romexpo S.A. Bucuresti.

Cea mai reprezentativa manifestare de profil din Romania, DENTA reprezinta cadrul adecvat pentru prezentarea celor mai recente tehnologii dezvoltate in domeniu, pentru patrunderea pe noi piete, dar si pentru achizitionarea de produse si echipamente la preturi speciale, oferite doar in perioada expozitiei. In cadrul DENTA, companii din Romania si din strainatate expun aparatura, echipamente, accesorii, materiale, produse de igiena orala si produse chimico-farmaceutice pentru medicina dentara.

De asemenea, atat expozantii cat si vizitatorii vor avea ocazia sa participe la simpozioane, cursuri teoretice, demonstratii practice si prezentari in cadrul carora sunt abordate subiecte de ultima actualitate.

Pentru a participa  la urmatoarea editie DENTA din perioada 19 – 21 noiembrie 2015 va sta la dispoziţie Centrul de Promovare Economica PromEc Bacau, tel. 0234.571.070, int.106, email office@ccibc.ro, persoana de contact Silviu SOLOMON, Consultant Cameral.

 

 

        Impreuna in lumea afacerilor