Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Actualizări privind procedura de achiziții pentru beneficiarii privați ai PNDR 2020

downloadAgenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale a completat procedura de lucru privind  achiziţiile private derulate prin Programul Național de Dezvoltare Rurală 2014 – 2020 pentru a permite utilizarea modulului on-line de către solicitanţii PNDR, respectiv de către persoanele care intenţionează să depună o cerere de finanţare.

Astfel, incepând cu data de 06 iulie 2015, pe langa beneficiarii privati, ofertanti, si solicitanții de fonduri europene care vor depune cereri de finanţare prin PNDR 2020 vor fi obligaţi ca, inaintea semnarii contractului de finantare, sa deruleze on-line procedura de achiziții aplicabilă serviciilor eligibile (servicii de consultanță și servicii pentru întocmirea studiilor de fezabilitate, cu o valoare mai mare de 15.000 euro)  .

Procedura on-line se aplică pentru toate achiziţiile derulate în cadrul PNDR 2020 și este valabilă pentru adjudecarea contractelor de achiziții de servicii, bunuri (cu sau fără montaj) și de execuție de lucrări.

În vederea derulării on-line a procedurilor de achiziții, beneficiarii privați și ofertanţii au obligația autentificării pe pagina oficială de internet a AFIR (www.afir.info), aceasta obligatie revenind si solicitantilor incepand cu data de 06.07.2015.

Procedura de achiziţii private se derulează în conformitate cu Manual operaţional de achiziții pentru beneficiarii privați ai PNDR 2020, versiunea 1, publicat pe pagina oficială de internet a AFIR – www.afir.info.

Sursa: www.afir.info

        Impreuna in lumea afacerilor