Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

AFIR a lansat un model de contract de consultanta pentru beneficiarii PNDR 2020

finantare 03.04Agentia pentru Finantarea Investiţiilor Rurale vine in sprijinul beneficiarilor PNDR prin publicarea pe site-ul oficial a unui model orientativ de Contract de Prestari Servicii de Consultanta.

Demersul Agentiei pentru Finantarea Investitiilor Rurale vine in urma dezbaterilor avute cu beneficiariI Programului National de Dezvoltare Rurala 2007 – 2013, care au solicitat indrumari cu privire la continutul si clauzele contractelor de consultanta, precum si ca urmare a observatiilor facute de expertii AFIR in procesul de a verificare a proiectelor.

Agentia a atras atentia asupra caracterului orientativ si de recomandare al modelului de contract pus la dispozitia publicului. Acest model se regaseste la sectiunile dedicate fiecarei sub-Masuri din PNDR, pe site-ul oficial al AFIR.

De asemenea, ca orice contract, modelul propus de AFIR pentru Contractul de Prestari Servicii de Consultanta contine o serie de drepturi ale beneficiarului, precum si obligatii astfel incat sa se asigure incheierea contractului in conditii reciproc avantajoase.

Tot cu caracter orientativ si de recomandare, AFIR pune la dispozitia potentialilor beneficiari ai PNDR 2020 prin intermediul site-ului oficial o lista a firmelor de consultanţa care ofera servicii in domeniul agriculturii şi dezvoltarii rurale.

Sursa: http://agroromania.manager.ro

        Impreuna in lumea afacerilor