Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Agricultura performanta si durabila la SIMA-SIMAGENA 2015

2Cea de-a 76-a editie a Targului International al Agricultorilor SIMA – SIMAGENA, de la Paris se va desfasura intre 22 si 26 februarie 2015 la Centrul Expozitional Paris-Nord Villepinte.

“Inovatia inainte de toate!”– tema pentru editia din acest an a targului, va acoperi 3 domenii principale:

  • echipament
  • recolte
  • oameni si regiuni.

La expozitie, inovatia va fi prezentata in spatii special amenajate in acest scop:

  • Zona Inovatie inainte de toate!: un loc de crestere a ideilor noi, un loc care reuneste cercetarile privind viitorul in agriculturaale scolilor de inginerie franceza si internationalaposibilele scenarii privind anul 2050 prezentate de institutii profesionale. Si, desigur, va fi inclusa si Galeria Inovatiilor unde vor fi expuse produsele castigatoare ale Premiilor SIMA in inovatie
  • Forumuri Internationale si Prezentari Tehnice pe o serie larga de teme noi: “Inovatia tehnologica in slujba dezvoltarii agricole sustenabile”, “Utilizarea dronelor in agricultura”…
  • Ateliere practice, in cadrul carora agricultorii inovatori realizezaza schimburi de experienta.

Targul va gazdui o serie de evenimente in premiera:

  • Intalniri de afaceri SIMA, forumuri unde vizitatorii in cautare de achizitii pot discuta cu expozantii in cadrul unor intalniri individuale.
  • The Jobs Village, un loc unde oamenii de afaceri se pot intalni si, in urma discutiilor avute, isi pot face o imagine omplete despre toate categoriile de locuri de munca disponibile in sectorul echipamentelor agricole si oportunitatile oferite (instruire, distribuirea informatiilor, locuri de munca, etc.).

La aceasta editie s-au inscris1 740 de expozanţi care se adresează tuturor necesităţilor unei ferme agricole si vor fi prezentate peste 600 de produse noi.

Informatii suplimentare despre expozitie sunt disponibile pe www.en.simaonline.com

        Impreuna in lumea afacerilor