Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

“AGROACTIVA 2016” - expozitie dedicata domeniului agricol in Argentina

utilaje-agricole-si-vizitatoriIn perioada 08-11 iunie 2016 in orasul Monje, Provincia Santa Fé, Argentina, Agentia ProCórdoba SEM a Rundei Internationale de Afaceri dedicate Utilajelor Agricole si Agro-pieselor de Schimb, va organiza targul „AGROACTIVA 2016”, editia 21.

Editie dupa editie, “AGROACTIVA” devine din ce în ce mai diversa, dar continua in a-si mentine reputatie in a fi principalul targ in cadrul caruia sunt expuse  utilajele agricole din intreaga tara.

Pe langa expunerea utilajelor agricole, in cadrul expozitiei se regasesc alte 3 zone cu destinatii diverse, respectiv:

  • zootehnie
  • gastronomie
  • aviatie – expunerea avioanelor si elicopetrelor organizata de Asociatiile Aeriene din provinciile Buenos Aires si Santa Fe, zona ce a reusit sa atraga atentia publicului.

Mii de fermieri si antreprenori vor avea oportunitatea de a intra in contact cu tehonologia prin intermediul demonstratiilor pe teren, fiind disponibila o suprafata de 300 ha.

In cadrul editiilor precedente au fost prezente, in calitate de vizitatori tari din America Centrala, America Latina, în principal din Brazilia, Ucraina, Rusia si unele tari din Africa si Australia.

Participantii prezenti la expozitie au posibilitatea de a afla oferta a peste 300 de expozanti si aproximativ 20 organisme publice si private, devenind locul potrivit unde se pot gasi tehnologii avansate, servicii noi, diversitate si chiar si o zona comerciala.

Agentia ProCódoba SEM se va ocupa de evaluarea si selectarea  firmelor straine participante, urmand sa acopere toate costurile de participare unui singur reprezentant al firmei selectate respectiv: 100% cheltuieli privind zborurile, transportul intern si sedere pe toata durata evenimentului.  

Firmele din Bacau interesate de participarea in cadrul expozitiei AGROACTIVA sunt rugate sa completeze formularul de participare si sa-l transmita pana pe data de vineri, 15 Aprilie 2015 la adresa de e-mail: noelia.peralta@procordoba.org.

Informatii suplimentare privind targul AGROACTIVA se regasesc online accesand site-ul www.procordoba.org.

Pentru mai multe detalii sau neclaritati cu privire la inscriere sau participarea la acest targ, va sta la dispozitie Agentia ProCórdoba – Directia de Promovare Comerciala la: tel: (0054-351) 434-3065/66 int. 502, e-mail: noelia.peralta@procordoba.org, persoana de contact: Noelia PERALTA.

        Impreuna in lumea afacerilor