Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

AM POPAM a anuntat lansarea primei cereri de popuneri de proiecte din cadrul Programului

pescariDirectia Generala Pescuit – Autoritatea de Management pentru POPAM (DGP-AMPOPAM) a anuntat lansarea, in data de 03.12.2015, a sesiunii inchise de primire cereri de finantare pentru urmatoarea masura pentru acordarea fondurilor nerambursabile pentru pescuit si acvacultura conform Programului Operational pentru Pescuit si Afaceri Maritime (POPAM):
Masura III.1. Sprijinul pregatitor pentru infiintarea parteneriatelor public-private si elaborarea strategiilor de dezvoltare locala integrata a zonelor pescaresti din cadrul Prioritatii Uniunii Europene 4 (PU4) – Cresterea gradului de ocupare a fortei de munca si sporirea coeziunii teritoriale pentru acordarea fondurilor nerambursabile pentru pescuit si acvacultura conform Programului Operational pentru Pescuit si Afaceri Maritime 2014-2020, avand alocata pentru aceasta sesiune suma de 1.066.800,00 euro.

Durata sesiunii inchise: 03.12.2015 – 05.01.2016.

Depunerea proiectelor se va face la sediile Compartimentele Regionale POPAM, in intervalul orar 8.30-16.30. Solicitantul sprijinului financiar trebuie sa indeplineasca cerintele de conformitate si eligibilitate mentionate in cadrul Ghidului Solicitantului aferent masurii. Pentru a fi selectat pentru finantare proiectul trebuie sa indeplineasca criteriile prevazute in Ghidului Solicitantului. DGP – AMPOPAM va notifica in scris pe pe toti solicitantii privind rezultatul evaluarilor cererilor de finantare depuse de catre acestia la sediile Compartimentelor Regionale.

Ghidul Solicitantului poate fi descarcat online.

Structura strategie (propusa de AM POPAM) poate fi descarcat online.

Sursa:www.fonduri-structurale.ro

        Impreuna in lumea afacerilor