Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

AM POSDRU analizeaza posibilitatea extinderii termenelor pentru inchiderea POSDRU 2007-2013

amposdruAM POSDRU, prin Directia Generala Programe Capital Uman, a anuntat intr-un comunicat oficial ca analizeaza posibilitatea extinderii termenelor limita de depunere a cererilor de rambursare si cererilor de plata stabilite pentru inchiderea POSDRU 2007-2013, pentru a asigura finalizarea cu succes a proiectelor aflate in implementare si a creste gradul de absorbtie a fondurilor alocate programului.

Aceasta analiza ia in calcul atat numarul mare de cereri, cat si gradul de incarcare de la nivelul Organismelor Intermediare. In prezent, AM POSDRU impreuna cu organismele intermediare regionale si nationale continua eforturile de verificare si validare a cererilor de rambursare si cererilor de plata depuse de beneficiarii POSDRU.

Potrivit prevederilor Instructiunii nr. 109/16.09.2015 privind termenele limita de depunere a cererilor de rambursare si a cererilor de plata in vederea inchiderii POSDRU 2007-2013, ultima data la care beneficiarii pot depune la Organismele Intermediare cereri de plata este 30 octombrie 2015, iar ultima data la care beneficiarii pot depune cereri de rambursare este 31 ianuarie 2016. Conform regulamentelor comunitare, 31 decembrie 2015 reprezinta termenul limita pana la care beneficiarii pot plati cheltuielile efectuate in cadrul proiectelor finantate prin POSDRU 2007-2013.

Detalii suplimentare se pot obtine contactand Centrul de Dezvoltare Proiecte si Finantare Afaceri din cadrul CCI Bacau,la telefon 0234-570010 sau pe email la adresa ccibc@ccibc.ro persoana  de contact Remus Pascu,director.

Sursa: http://www.fonduri-structurale.ro/

        Impreuna in lumea afacerilor