Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Vizita de lucru a Ambasadei Republicii Arabe Egipt in Romania, la Bacau

1egipt_steag1Marti, 26 aprilie 2016, Excelenta Sa Dl. Abdelrahman A. Raouf, Ministru plenipotentiar pentru Afaceri Economice de pe langa Ambasada Republicii Arabe Egipt in Romania va efectua o vizita de lucru in judetul Bacau.

Scopul vizitei de lucru a reprezentantului Ambasadei Republicii Egipt in Romania este de a identifica potentiali parteneri de afaceri din judetul Bacau pentru firmele din Egipt.

Astfel, in vederea dezvoltarii schimburilor comerciale dintre intreprinzatorii bacauani cu parteneri egipteni, Camera de Comert si Industrie Bacau invita firmele sa participe marti, 26 aprilie 2016, ora 11.00, la sediul Camerei de Comert si Industrie din Bacau, la intalnirea cu reprezentantul Ambasadei Republicii Arabe Egipt in Romania.

Dl Ministru al Ambasadei Republicii Egipt si-a manifestat interesul in a  intalni importatori de produse chimice (in special fertilizatori), firme din industria medicala, alimentara si constructii.

Pentru detalii suplimentare si sprijin in vederea participarii la intalnirea cu Ministrul Plenipotentiar pentru Afaceri Economice de pe langa Ambasada Egiptului in Romania, va sta la dispozitie Centrul de Promovare Economica – PromEc Bacau la: tel 0748 886 428, email office@ccibc.ro, persoana de contact Petronela STEFAN, Director.

        Impreuna in lumea afacerilor