Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

AMBIENT EXPO – Targ international de produse si sisteme pentru amenajari interioare si exterioare, decoratiuni, mobilier si piscine

AMBIENT EXPO 2018Tendintele, designul si stilul se intalnesc la AMBIENT EXPO

Timp de 4 zile, profesionistii in amenajari interioare si exterioare isi dau intalnire la AMBIENT EXPO, in perioada 08 – 11 martie 2018.

Targul international de produse si sisteme pentru amenajari interioare si exterioare, decoratiuni, mobilier si piscine, este un eveniment reprezentativ in domeniu pentru Europa Centrala si de Sud-Est, care reuneste importante companii producatoare, importatoare sau distribuitoare de sisteme si decoratiuni pentru amenajari interioare si exterioare. AMBIENT EXPO se adreseaza atat companiilor din sectorul home&deco, cat si publicului larg, interesat sa ia pulsul noilor tendinte in materie de tehnologie si design.

Ce inseamna AMBIENT EXPO 2018*?

  • 80 de firme expozante
  • 500 mp suprafata expozitionala
  • 20.000 de vizitatori
  • Peste 7.000 de produse si servicii pentru ambientarea locuintei, biroului si/sau spatiului exterior
  • Lansari de produse, tehnologii si servicii de ultima generatie
    Discounturi de pana la 40% din pretul produselor/serviciilor prezentate

*statistici estimate

Retrospectiva editiei anului 2017

Editia 2017 a AMBIENT EXPO a imbinat noutatile din designul contemporan si modern cu cele din linia clasica a amenajarilor.

Companiile s-au intrecut in expunerea celor mai noi modele de balustrade, podele, vitralii, tapete, tesaturi decorative, seminee, copertine, pergole, faianta sau gresie, sisteme de ferestre si usi, sisteme de feronerie.

Desi s-a desfasurat in martie, AMBIENT EXPO a pregatit vizitatorul pentru sezonul de iarnă, prin oferte diverse de seminee electrice şi clasice, cu design rustic, modern sau contemporan. De mare interes pentru vizitatori s-au dovedit a fi vitraliile decorative şi mobilierul placat cu sticla printata digital, precum si vopselele decorative care imbina fantezia, culoarea, indemanarea manuala si tehnologia de ultima ora.

Dintre vopsele s-au remarcat cele metalizate, sidefate, cu efecte perlescente aurii, argintii, iridescente, mate, cu sclipiri de diamant, cu aspect de marmura, de piatra sparta sau slefuita, care iti transforma casa, biroul, barul, restaurantul sau orice alt spatiu intr-o opera de arta.

Tendintele anului s-au facut remarcate si la produsele de amenajari exterioare ale rezidentelor (diferite tipuri de piatra pentru pavaje, piscine, accesorii pentru gradini si terase), precum si la cele dedicate cladirilor de tip office sau industriale. In fiecare primavara, AMBIENT EXPO devine, astfel, un bun ghid in alegerile pe care le facem cand ne construim, amenajam si decoram casa, gradina sau biroul.

Cea de-a XXV-a editie AMBIENT EXPO se defasoara in aceeasi perioada cu evenimentele CONSTRUCT EXPO, ROMTHERM,  ROMENVIROTEC, MOBILA EXPO, EXPO FLOWERS & GARDEN, ANTIQUE MARKET si MODEXPO.

In vederea promovarii si participării firmelor de profil din judetul Bacau la aceste manifestari expozitionale, Camera de Comert si Industrie Bacau, ca reprezentant exclusiv al ROMEXPO în județul Bacău, oferă membrilor sai tarife preferentiale de inchiriere a spatiilor expozitionale si a celorlalte servicii contractate pe durata expozitiei.

Detalii privind desfasurarea evenimentelor sunt disponibile pe site-ul Camerei de Comert si Industrie Bacau, www.ccibc.ro, la sectiunea evenimente si pe site-ul Romexpo, www.romexpo.ro. Pentru sprijin si asistenta in vederea inscrierii la aceste evenimente expozitionale, va sta la dispozitie Centrul de Promovare Economica – PromEc Bacau la adresa de email: ccibc@ccibc.ro.

        Impreuna in lumea afacerilor