Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

AMBIENT EXPO – Targ international de produse si sisteme pentru amenajari interioare si exterioare, decoratiuni, mobilier si piscine, Romexpo 2016

ambient expoIn perioada 07-10 aprilie 2016 la Romexpo va avea loc Targul international de produse si sisteme pentru amenajari interioare si exterioare, decoratiuni, mobilier si piscine AMBIENT EXPO, in Pavilionul Central, C1.

AMBIENT EXPO, targ reprezentativ in domeniu pentru Europa Centrala si de Sud-Est, reuneste cele mai importante companii producatoare, importatoare sau distribuitoare de sisteme si decoratiuni pentru amenajari interioare si exterioare. Evenimentul se adreseaza atat companiilor din sectorul home&deco, cat si publicului larg, interesat sa ia pulsul noilor tendinte in materie de tehnologie si design.

Un accent deosebit se pune pe expunerea tendintelor in design interior, precum si pe consilierea pentru proiecte de decorare a locuintei.

In 2012, Comitetul Executiv al Asociatiei Globale a Industriei de Targuri (UFI) a acordat evenimentului AMBIENT EXPO certificarea internationala, plasand astfel evenimentul in topul manifestarilor de profil din intreaga lume.

Asa cum v-am obisnuit, editia 2016 va asteapta cu lansari de produse inedite, tehnologii si informatii de ultima ora, totul intr-o atmosfera de business, propice comunicarii si networking-ului. Asadar, pentru anul 2016 va propunem ca modalitate de promovare si dezvoltare a produselor si serviciilor dumnevoastra prin participarea in cadrul expozitiei Ambient Expo.

Motive de participare :

  • Veti beneficia de oportunitatea unica de a pune in valoare produsele, tehnologiile, serviciile si proiectele pe care compania dumneavoastra le dezvolta in domeniu;
  • Veti intalni potentiali clienti si parteneri din industrie, cu care veti avea ocazia sa incheiati contracte;
  • Veti fi la curent cu investitiile din domeniu, dar si cu ultimele tendinte din industrie, atat din Romania, cat si la nivel european;
  • Pe durata targului vor fi organizate conferinte si seminarii, prezentari, demonstratii, concursuri si workshop-uri dedicate in special vizitatorilor specialisti;
  • Evenimentul va fi promovat prin spoturi TV si radio derulate in mass-media centrala si de specialitate, prin articole in presa scrisa generalista si de specialitate, prin campanii online, outdoor si indoor, prin website-ul propriu si pe retele de socializare (Facebook, Twitter, LinkedIn), cat si prin intermediul Ambasadelor romane in strainatate si a Camerelor de Comert si Industrie din Romania cu care avem deja incheiate acorduri de colaborare.

Tarifele pentru inchirierea spatiilor expozitionale sunt diferentiate in functie de configuratia standurilor, respectiv:

Tarif de inregistrare: 150 euro

  • stand cu o latura libera                                   115 euro/mp + TVA
  • inchiriere stand cu 2 laturi libere                     120 euro/mp + TVA
  • inchiriere stand cu 3 laturi libere                     125 euro/mp + TVA
  • inchiriere stand cu 4 laturi libere                     130 euro/mp +TVA

In vederea promovarii si participării firmelor de profil din judetul Bacau la Targul Ambient Expo, Camera de Comert si Industrie Bacau, ca reprezentant exclusiv al ROMEXPO în județul Bacău oferă reduceri de pana la 20% la tarifele de inchiriere a spatiilor expozitionale si a celorlalte servicii contractate pe durata expozitiei.

Detalii suplimentare privind desfasurarea evenimentelor sunt disponibile pe site-ul Camerei de Comert si Industrie Bacau, www.ccibc.ro, la sectiunea evenimente si pe site-ul Romexpo, www.romexpo.ro

Pentru sprijin și asistență în vederea înscrierii la Targul Ambient Expo, vă stă la dispoziție Centrul de Promovare Economica – PromEc Bacau, persoana de contact Petronela STEFAN la tel 0234.57.10.70, int. 120, email office@ccibc.ro, mobil 0748/886.428.

        Impreuna in lumea afacerilor