Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

ANTIQUE MARKET – Targ de obiecte de arta si antichitati, Romexpo 2016

ANTIQUE-MARKETCea de-a XVI- a editie Antique Market – Targ de obiecte de arta si antichitati va fi organizata in Complexul Expozitional ROMEXPO, pavilionul E1, intre 07-10 aprilie 2016. Ne dorim ca, pe intreaga perioada de desfasurare, Romexpo sa devina locul de intalnire atat al artistilor cat si al iubitorilor de arta si al colectionarilor. Pentru aceasta, Antique Market isi propune sa gazduiasca, pentru expunere si evaluare, piese de mobilier si decoratiuni interioare, arta plastica, obiecte personale si de colectie, argintarie si portelanuri, bijuterii vechi, jucarii, vehicule de epoca si multe altele.

Piata antichitatilor in Romania cunoaste, in ultimii ani, o crestere asteptata. Pe fondul caderii pietei imobiliare, investitia in obiecte de arta, in obiecte vechi de valoare, este tot mai mult privita ca o oportunitate care, in conditiile unor evaluari corecte, ofera posibilitatea unor profituri generoase.

De asemenea, in conditiile in care aproape 5% dintre romani sunt posesorii unor colectii de obiecte valoroase mai vechi sau mai noi – de la timbre sau ilustrate la tablouri de patrimoniu – se poate spune ca, in afara investitorilor importanti, se poate conta si pe interesul unui numeros public avizat.

Tematica detaliata a manifestarii este urmatoarea :

  1. Mobilier si decoratiuni interioare: mobilier de epoca,covoare, elemente de decoratiuni interioare, obiecte traditionale vechi si artizanat, obiecte din sticla, portelan si ceramic, obiecte din argint, aur si diverse aliaje
  2. Arta plastica: pictura si grafica, sculptura, arta decorativa ( tapiserie, vitralii etc.), icoane
  3. Tiparituri: carti, publicatii de epoca (ziare, reviste etc.), Ilustrate si fotografii de epoca, filatelie
  4. Obiecte personale si de colectie: numismatica ( monede, medalii, insigne ), trofee, bijuterii si ceasuri, obiecte de vestimentatie, arme de colectie, jucarii de epoca si miniaturi
  5. Obiecte musicale: aparate de radio de epoca, aparate de redare a sunetului, cutii muzicale, discuri vechi, instrumente muzicale
  6. Vehicule de epoca: autoturisme de epoca, motociclete si biciclete vechi, alte vehicule vechi
  7. Organizatii in domeniu si servicii: asociatii si patronate, presa de specialitate, institutii de cercetare si formare, case de licitatie pentru obiecte de arta, restaurari obiecte de arta, servicii de expertiza, autentificare si evaluare, servicii de asigurari.

In vederea promovarii si participării firmelor de profil din judetul Bacau la Antique Market, Camera de Comert si Industrie Bacau, ca reprezentant exclusiv al ROMEXPO în județul Bacău oferă reduceri de pana la 20% la tarifele de inchiriere a spatiilor expozitionale si a celorlalte servicii contractate pe durata expozitiei.

Detalii suplimentare privind desfasurarea evenimentelor sunt disponibile pe site-ul Camerei de Comert si Industrie Bacau, www.ccibc.ro, la sectiunea evenimente si pe site-ul Romexpo, www.romexpo.ro

Pentru sprijin și asistență în vederea înscrierii la Targul Antique Market , vă stă la dispoziție Centrul de Promovare Economica – PromEc Bacau, persoana de contact Petronela STEFAN la tel 0234.57.10.70, int. 120, email office@ccibc.ro, mobil 0748/886.428.

        Impreuna in lumea afacerilor