Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Intalniri de afaceri in Bulgaria " Romania - misiune posibila"

img_835312_thumbs_600x440_150585Pe data de 1 octombrie 2016 în oraşul Ruse, Bulgaria, va avea loc un eveniment de brokeraj, organizat de catre Camera de Comerț și Industrie Româno – Bulgară în cooperare cu Inout Trade OOD, sub denumirea „ România – misiune posibilă”

Scopul acestui eveniment este de a facilita investitiile, încheierea de parteneriate și dezvoltarea relațiilor economice cu Romănia prin atragerea de investitori din rândul întreprinzătorilor din Bulgaria.

În cadrul evenimentul va fi organizată o bursă pentru contacte, cu oportunităţi de întâlniri şi realizarea cooperării cu companiile bulgare, de asemeni vor fi amplasate în jurul sălii dedicate evenimentul standuri de prezentare de produse.

Până în prezent au confirmat prezența un număr de cca. 100 de companii bulgare. Participarea în cadrul ebenimentului este gratuită.

Tuturor companiilor înregistrate le sunt  puse la dispoziţie informaţii despre participanţii bulgari care au confirmat prezenţa la eveniment.

Mai multe informaţii şi formularul de înregistrare va stă la dispoziție Centrul de Promovare Economica – PromEc Bacau, la email ccibc@ccibc.ro, mobil 0751/564.758.

Persoană de contact: Oana  MUNTEANU, consultant cameral.

        Impreuna in lumea afacerilor