Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

APIA: Termenul limita pentru depunerea cererilor pentru Masura 215 este 16 februarie

sacrificari-de-porci-640x330Pot depune cereri de plata beneficiarii Masurii 215 – pachet a) – Plaţi in favoarea bunastarii porcinelor, care au depus cereri de ajutor in conformitate cu prevederile OMADR nr. 6/2013.

Pana la data de 16 februarie 2015, inclusiv, se depun Cererile de plata pentru Masura 215 – pachet a) – porcine  – Plaţi privind bunastarea animalelor, sesiunea 2, anul 3 de angajament, a informat Agenţia de Plaţi şi Intervenţie pentru Agricultura.

Pot depune cereri de plata beneficiarii Masurii 215 – pachet a) – Plati in favoarea bunastarii porcinelor, care au depus cereri de ajutor in conformitate cu prevederile OMADR nr. 6/2013.

Cererea de plata poate fi completata pe format de hartie sau online de catre beneficiar. Dupa completarea online, cererea se tipareste si, la fel ca si cererea completata pe format de hartie, se depune la Centrul  Judetean al Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura, respectiv al municipiului Bucuresti, pe a carui raza teritoriala se afla sediul social sau pe raza teritoriala unde are capacitatea de productie cea mai mare.

Eventualele greseli care se fac la completare se corecteaza de catre beneficiar prin taiere cu o linie orizontala, iar informatia corecta va fi inscrisa alaturi, confirmand corectia efectuata prin semnarea si datarea acesteia de catre beneficiar.

Dovada depunerii cererii de plata o reprezinta bonul de mana care contine urmatoarele date: centrul judetean, numarul cererii din registrul special, data si ora inregistrarii, numele lizibil si semnatura functionarului APIA care a primit cererea.

Cererile de plata vor fi insotite, obligatoriu, de urmatoarele documente:

  1. copie CUI / CIF, dupa caz;
  2. copie buletin / carte de identitate a titularului/administratorului/reprezentantului legal/ imputernicitului;
  3. copii autorizatii sanitar-veterinare / copii inregistrari sanitar-veterinare pentru exploatatiile comerciale tip A, dupa caz pentru mai multe exploatatii cu cod ANSVSA;
  4. copia schitei adapostului/adaposturilor pentru fiecare exploatatie cu cod ANSVSA (din care sa reiasa adresa si suprafaţa spatiilor de cazare / spatiul maxim de cazare pe compartiment iar pentru pachetul 2 a), schita peretilor exteriori cu suprafetele transparente, pentru determinarea suprafetei vitrate precum si pentru  sistemul de iluminare si ventilatie (admisie – evacuare aer) – pentru fiecare hala).
  5. programul de iluminat: vara / iarna (in functie de data schimbarii orei) care sa contina intervalul orar pe perioade, in functie de tehnologia de crestere si categoria de porcine, dupa caz;
  6. graficul de livrare estimat anual;
  7. graficul de populare estimat anual;
  8. copia declaratiei pe suprafata, daca este cazul;
  9. imputernicire si copii acte de  identificare  imputernicit, daca este cazul;
  10. document coordonate bancare;

In cadrul angajamentelor incheiate, beneficiarii trebuie sa respecte standardele de eco-conditionalitate aplicabile terenurilor agricole apartinand fermei si activitatilor agricole desfasurate la nivelul fermei. In cadrul acestei masuri este exclus sprijinul pentru investitii.

Sursa: www.agroromania.manager.ro

        Impreuna in lumea afacerilor