Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

A(R)picultura 2016 – Targ cu vanzare dedicat sectorului apicol, Expo Arad, 27 – 28 februarie 2016

slider apiculturaIn perioada 27 – 28 februarie 2016, la Expo Arad, va avea loc a doua editie a evenimentului  A(R)picultura, un targ dedicat apicultorilor si publicului larg, organizat de Camera de Comert, Industrie si Agricultura a judetului Arad, in colaborare cu Asociatia Crescatorilor de Albine din Romania, filiala Arad si cu sprijinul Asociatiei Fermelor Apicole de Productie si Reproductie din Romania.

Evenimentul va fi structurat pe doua sectiuni:

  • Pentru apicultori: producatori si comercianti de produse destinate apiculturii, utilaje apicole, faguri artificiali, unelte, echipamente, stupi si accesorii, hrana si biostimulatori pentru albine, medicamente, etc;
  • Pentru publicul larg: standuri cu produse apicole: miere, polen, propolis, ceara, suplimente alimentare pe baza de miere, produse apiterapeutice, produse cosmetice, etc.

Impreuna cu Asociatia Crescatorilor de Albine din Romania, se vor organiza, sambata 27 februarie 2016, conferinte si seminarii de specialitate, intalniri pe teme de  interes pentru apicultori.

De ce să participaţi la A(R)picultura 2016:

  • Este un eveniment specializat la care vor participa firme cu o bogată ofertă
  • Doar aici aveți șansa ca un număr mare de potențiali clienți interesați să vă viziteze, să se informeze cu privire la oferta Dumneavoastră și să achiziționeze produse

Contact:Gabriel Leucuta

Telefon:+40.729.969.669

Email: Gabriel.leucuta@ccia-arad.ro

Pentru mai multe detalii accesati: http://www.ccia-arad.ro/ro/arpicultura.html

        Impreuna in lumea afacerilor