Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Articole vestimentare de primavara la CONFINTEXPO - Targul de Imbracaminte si Incaltaminte

11063125_1075525849130010_2110122428_n (1)Au mai ramas 2 zile pentru a vizita manifestarea expoziţională care prezintă oferta a peste 60 de producători şi comercianţi de îmbrăcăminte, încălţăminte, accesorii şi bijuterii.

 TARGUL DE IMBRACAMINTE SI INCALTAMINTE – CONFINTEXPO

se desfăşoară la Central Plaza Bacău – locaţie situată în apropierea centrulului Muncipiului Bacău, lângă Sala Sporturilor până duminică, 22 martie 2015.

O bogata  oferta de articole de îmbrăcăminte pentru femei și bărbați, incălțăminte și produse de marochinărie, confecții din piele, dresuri și lenjerie, lenjerii de pat, cosmetice, bijuterii si artizanat sunt disponibile pentru consumatorii care doresc să achiziţioneze produse de sezon, la preţuri de producători.

TGIn paralel se desfasoara si

TÂRGUL DE  PRODUSE TRADIȚIONALE

unde micii producători au venit cu bunătățuri tradiționale, printre care: preparate din carne de porc/pasăre, vită/oaie, preparate din pește, produse lactate, pâine tradițională, vin, țuică, pălincă, horincă, miere și produse apicole derivate, dulciuri, șerbeturi, dulcețuri, sucuri, siropuri, compoturi, ceaiuri și condimente, produse dietetice.

Expozanţii sunt în așteptarea vizitatorilor pentru a consulta ofertele lor după următorul program:

  • Sâmbătă 10.00 – 19.00
  • Duminică 10.00 – 16.00.

Primăvara își va intra curând în drepturi, de aceea așteptăm la cel mai atractiv târg de îmbrăcăminte și încălțăminte la prețuri de producător pe toți cei care și-au facut planul de cumpărături și vor să-și reînnoiască garderoba.

Totodată, nu ratați ocazia de a alege preparate tradiționale de calitate cu gustul și savoarea celor făcute “ca la mama acasă”.

        Impreuna in lumea afacerilor