Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Asistenta germana nerambursabila pentru perioada 2015-2017

ElectraProgramul SES (Senior Experten Service), finantat de guvernul german, a lansat un apel de propuneri de proiecte in cadrul ofertei de Asistenta Germana Nerambursabila pentru perioada 2015-2017.

Apelul este deschis pana in data de 01.05.2015, iar ordinea alocarii fondurilor va fi conform principiului ”primul venit, primul servit”.

Consultanta se acorda pentru:

  • firme si organizatii
  • scoli si unitati de asistenta sociala,
  • institutii publice,

Perioada de traning solicitata poate varia intre trei saptamani si sase luni, pentru o prima sesiune de pregatire fiind recomandate 3 saptamani.

Valoarea estimata a acestor servicii de consultanta, pentru perioada minima mentionata mai sus, este de 5.000 euro, fonduri nerambursabile.

Solicitantul va trebui sa acopere, pentru expertul german desemnat sa ofere traning si consultanta, cheltuielile referitoare la transport international si intern, cazare, masa si o diurna de 20 lei/zi.
Comunicarea cu expertul german se va realiza in limba germana sau in limba engleza.

Informatii suplimentare referitoare la procedura si conditiile de participare, inclusiv pentru descarcarea formularului de solicitare a asistentei (completat in limba engleza), sunt disponibile pe site-ul www.v-market.ro/ses.

        Impreuna in lumea afacerilor