Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Asociati în afaceri. Expertii alaturi de dumneavoastra - Bacău, 13 octombrie 2016

UntitledSeria de evenimente regionale Asociati în afaceri. Expertii alaturi de dumneavoastra organizata de The Associates, care a inclus anul acesta orase precum Sibiu, Timisoara si Cluj Napoca, va continua cu un eveniment de jumatate de zi, ce va avea loc in Bacau in data de 13 Octombrie la Hotel Dumbrava.

Evenimentul cuprinde doua sesiuni de dezbateri de cate o ora si jumatate. Astfel in prima sesiune vor fi aduse in discutie teme legate de posibiliati de finantare a activitatilor economice ale IMM-urilor, urmand ca a doua sesiune sa cuprinda discutii pe teme de consultanta fiscala si financiara pe probleme specifice IMM-urilor.

Profesionisti din domeniul finantarii, fiscalitatii si consultantei vor oferi raspunsuri intrebarilor adresate de participanti si vor prezenta studii de caz aplicate pe diverse domenii de activitate. Discutiile se vor purta intr-un mediu informal, fara bariere intre vorbitori si public, incuranjand astfel schimburile de idei si experiente. Participantii sunt invitati sa propuna teme de discutie.

Persoanele invitate sa participe la conferinta reprezinta factorii de decizie in cadrul conducerii companilor mici si mijlocii din judetul Bacau.

Printre temele dezbatute la evenimentul Asociati in afaceri. Expertii alaturi de dumneavoastra vor fi:

  • Reteaua Europeana pentru Intreprinderi. Solutii pentru internationalizare afaceri – Petronela Stefan, Coordonator Centrul Enterprise Europe Network Bacau din cadrul Camerei de Comert si Industrie Bacau
  • Finantarea potrivita afacerii tale – Cornelia Prigoreanu, Director Grup Retail, Raiffeisen Bank
  • Leasingul – solutie de finantare pentru IMM  Virginia O`Neil,  Director Regional, Raiffeisen Leasing
  • Noutati fiscale in 2016 si impactul lor asupra companiilor – Ionut Mastacaneanu, Senior Manager, Tax, KPMG
  • Finantarea consultantei in afaceri – Daniela Marin, Director de Program, Advice for Small Businesses, BERD

Moderatorul evenimentului va fi cunoscutul jurnalist si realizator de emisiuni economice, Daniel Apostol.

Partenerul principal al evenimentului este Raiffeisen Bank, alaturi de ceilalti parteneri Raiffeisen Leasing, KPMG Romania, Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare. Evenimentul este organizat cu sustinerea Centrulului Enterprise Europe Network Bacau din cadrul Camerei de Comert si Industrie Bacau.

Participarea la eveniment este gratuita si se face pe baza de invitatie, in limita locurilor disponibile.

Mai multe detalii despre eveniment puteti obtine accesand site-ul www.theassociates.ro

        Impreuna in lumea afacerilor