Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Au inceput inscrierile la BIFE-SIM - Targul international de mobila, echipamente si accesorii

bifeBIFE-SIM este un eveniment organizat cu succes inca din anul 1991, ce prezinta cele mai noi tendinte in domeniul  mobilei, fiind adresat in principal firmelor de profil din Romania si din strainatate, respectiv: producatorilor, importatorilor, distribuitorilor de mobilier si decoratiuni specifice, cat si celor care produc sau comercializeaza echipamente si accesorii pentru industria lemnului.

Editia din acest an are loc in perioada 14 – 18 SEPTEMBRIE 2016  Pavilionul Central, C1, C2, C3, C4, C5 si C6, precum si platformele exterioare din cadrul Centrului Expozitional Romexpo Bucuresti.

Editia din 2016 isi propune sa scoata in evidenta noul salon al expozitiei, Salonul Decoratiuni si Corpuri de iluminat, care va avea rolul de a oferi vizitatorilor idei pentru transformarea casei in locul ideal pentru relaxare si petrecere a timpului in familie.

Totodata, Salonul Bucatarii, un salon care a atras un numar impresionant de vizitatori la editia precedenta, va reveni cu obiecte de mobilier unicat, multifunctionale si adaptate tendintelor actuale, de integrare armonioasa in ambianta oricarui camin.

In 2015, BIFE-SIM a adunat aproximativ 22.000 de vizitatori si 300 de expozanti din Romania, Bulgaria, Germania, Italia, Moldova, Polonia, Ucraina si Ungaria. Romexpo a pus la dispozitie 7 pavilioane expozitionalecu o suprafata expozitionala ocupata de 30.000 de metri patrati. Pe parcursul celor 5 zile de targ au fost prezentate 5000 de piese de mobilier si accesorii in cadrul a 5 saloane tematice: Salon Clasic, Salon Design si Salon Confort, Salon Bucatarii, Salon Decoratiuni, Accesorii si Materiale, Salon Echipamente – Masini si Utilaje..

Motive de participare in calitate de expozant:

 • Beneficiati de oportunitatea unica de a pune in valoare produsele, tehnologiile si proiectele pe care compania dumneavoastra le dezvolta in domeniu;
 • Intalniti potentiali clienti. In 2015, mii de clienti au plasat cereri de oferta care s-au concretizat in comenzi;
 • Intalniti parteneri din industrie cu care puteti stabili relatii de afaceri de lunga durata;
 • Obtineti informatii despre investitiile din domeniu, despre ultimele tendinte din industrie, atat din Romania, cat si de la nivel european;
 • Participati la conferinte si seminarii, prezentari, demonstratii, concursuri si workshop-uri;
 • BIFE-SIM devine timp de 5 zile puntea de legatura intre producatori, importatori, distribuitori, comercianti, decoratori, arhitecti si designeri;
 • Daca sunteti producatori, targul este ocazia ideala de a incheia noi parteneriate avantajoase cu furnizorii de echipamente, masini si utilaje pentru prelucrarea lemnului;
 • Puteti obtine rapid o imagine reala a pietei de profil prin contactul direct cu clientul final si obtinerea unui feedback corespunzator;

Taxa de inscriere: 150 euro.

Tarifele pentru inchirierea spatiilor expozitionale sunt diferentiate in functie de configuratia standurilor, respectiv:

Chirie spatiu interior neamenajat cu exceptia pavilionului A, nivel 000, zona 1 – central:

 • 1 latura libera: 90 euro/mp + TVA,
 • 2 laturi libere: 94 euro/mp + TVA,
 • 3 laturi libere: 98 euro/mp + TVA,
 • 4 laturi libere: 102 euro/mp + TVA.

Chirie spatiu interior neamenajat in pavilionul A , nivel 000, zona 1  central:

 • 1 latura libera: 83 euro/mp + TVA,
 • 2 laturi libere: 87 euro/mp + TVA,
 • 3 laturi libere: 91 euro/mp + TVA,
 • 4 laturi libere: 95 euro/mp + TVA,

Chirie spatiu exterior: 30 euro/mp + TVA.

Spatiu minim de inchiriat: 6 mp.

In vederea promovarii si participarii firmelor de profil din judetul Bacau la BIFE – SIM, Camera de Comert si Industrie Bacau, ca reprezentant exclusiv al ROMEXPO in judetul Bacau ofera reduceri de pana la 40% la tarifele de inchiriere a spatiilor expozitionale si la celelalte servicii contractate pe durata expozitiei.

Pentru sprijin si asistenta in vederea inscrierii la BIFE – SIM, va sta la dispozitie Centrul de Promovare Economica – PromEc Bacau, la adresa de email: ccibc@ccibc.ro, mobil 0748/886.404,persoana de contact Oana MUNTEANU, Consultant Cameral.

        Impreuna in lumea afacerilor