Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Austria: Informatii despre platforme de licitatii publice

austriaAmbasada Romaniei in Austria – BPCE Viena informeaza in privinta platformelor din aceasta tara dedicate licitaţiilor publice, pe care firmele romanesti pot urmări licitaţiile actuale şi viitoare şi pot decide astfel participarea la procesul de depunere de ofertă.

Firma Bundesbeschaffung GmbH (BBG) (www.bbg.gv.at), aflată ȋn subordinea Ministerului Federal de Finanţe al Austriei, se ocupă la nivel federal de organizarea licitaţiilor publice pentru achiziţia de bunuri şi servicii pentru ministerele federale, provincii, oraşe, municipii şi alte instituţii ale statului austriac.
Anunţurile de licitaţii publice BBG pot fi consultate la adresa https://www.bbg.gv.at/information/aktuelle-ausschreibungen.

La Viena se află si Departamentul de Achiziţii al UNIDO, cel care organizează licitaţiile publice pentru achiziţia produselor şi serviciilor folosite ȋn proiectele de dezvoltare industrială din ȋntreaga lume pe care UNIDO le coordonează. Anunţurile de licitaţii se pot consulta pe portalul acestora la https://procurement.unido.org/.

Platforma generală de achiziţii publice a Organizaţiei Naţiunilor Unite, denumită United Nations Global Marketplace (https://www.ungm.org) poate, de asemenea, să fie folosită de firmele româneşti pentru plasarea produselor şi serviciilor lor, prin participarea la procesul de depunere de oferte.

        Impreuna in lumea afacerilor