Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

BIFE SIM – Targ international de mobila, echipamente si accesorii, Romexpo 2017
Romexpo, 13 -17 septembrie 2017

Bromexpo_bife_sim_2017IFE – SIM, cel mai mare târg internațional de mobilă, echipamente și accesorii din România, va avea loc între 13 și 17 septembrie 2017, la Romexpo.

Prin intermediul BIFE-SIM, Romexpo susţine producătorii români și importatorii și le asigură o platformă de expunere organizată la standarde internaționale, un spațiu unde timp de cinci zile aceştia îşi prezintă produsele și serviciile direct celor interesați să le achiziționeze.

BIFE-SIM este evenimentul care rescrie, an de an, istoria mobilei și aduce în prim-plan atât tehnologiile și metodele de realizare a pieselor de mobilier, cât și stilurile în tendințe.

Producători din toată lumea vor expune şi prezenta mobilier clasic, dar și modern, din lemn masiv, dar și accesorizat cu sticlă sau piele, sau chiar pictat manual.

Vizitatorii BIFE-SIM vor beneficia de oferte speciale pe care producătorii, distribuitorii și importatorii le promovează pe întreaga perioadă a târgului, dar și de sfaturi despre achiziția pieselor de mobilier potrivite diverselor spații și pe măsura bugetelor.

O serie de demonstrații practice se vor desfășura de-a lungul zilelor BIFE-SIM, astfel încât cei interesați să fie informați cu obiectivitate despre calitatea și caracteristicile mobilierului pe care doresc să-l achiziționeze fie pentru casă și grădină, fie pentru birouri sau alte spații.

Alte informatii privind desfasurarea evenimentelor sunt disponibile pe site-ul Romexpo, www.romexpo.ro.

Pentru sprijin și asistență în vederea înscrierii la Targul Mobila Expo, vă stă la dispoziție Centrul de Promovare Economica – PromEc Bacau la telefon 0234.57.00.10 si email ccibc@ccibc.ro. Persoana de contact: Ovidiu SCUTELNICU, mobil:0743.800.603.

 

        Impreuna in lumea afacerilor