Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

BIFE-SIM – Targul international de mobila, echipamente si accesorii – Romexpo Bucuresti

headerToamna aceasta, elita industriei de mobilier din Romania si de peste hotare isi da din nou intalnire in cadrul BIFE-SIM – Targul international de mobila, echipamente si accesorii, organizat de Romexpo in perioada 19 – 23 septembrie.

Editia din acest an a targului BIFE­-SIM va avea loc in Pavilioanele A, C1, C2, C3, C4, C5 si C6, cat si pe platformele exterioare din cadrul Centrului Expozitional Romexpo Bucuresti.

Organizat cu succes inca din anul 1991, BIFE­-SIM este un eveniment care se adreseaza specialistilor in domeniu, respectiv:

  • producatori, importatori, distribuitori de mobilier si decoratiuni specifice;
  • producatori si distribuitori de echipamente si accesorii pentru industria lemnului.

Ajuns la cea de­-a 24­a editie, Targul international de mobila, echipamente si accesorii este locul ideal de prezentare a celor mai interesante oferte si noutati din domeniu, creand premisele necesare incheierii de noi contracte, identificarii de noi oportunitati, prin concentrarea cererii si ofertei intr­un spatiu clar delimitat.

Targul international de mobila, echipamente si accesorii are o importanta latura B2B, reprezentand pentru vizitatorii specialisti platforma optima pentru a intalni parteneri de afaceri, pentru a reinnoi si fideliza relatiile existente cu partenerii traditionali.

Tarifele pentru inchirierea spatiilor expozitionale sunt diferentiate in functie de configuratia standurilor, respectiv:

  • 1 latura libera: 79 Euro/m
  • 2 laturi libere: 83 Euro/mp
  • 3 laturi libere: 87 Euro/mp
  • 4 laturi libere: 91 Euro/mp

In vederea promovarii firmelor din judetul Bacau, Camera de Comert si Industrie Bacau sprijina participarea acestora la BIFE­-SIM – Targul international de mobila, echipamente si accesorii.

Firmele membre ale Camerei de Comert si Industrie Bacau beneficiaza de reduceri de pana la 20% la tarifele de inchiriere a spatilor expozitionale.

Pentru a va informa despre cum puteti deveni membru al Camerei de Comert si Industrie Bacau si avantajele oferite de aceasta calitate, precum si pentru sprijin in vederea participarii la BIFE­SIM – Targul international de mobila, echipamente si accesorii  va sta la dispozitie Sorin MERLUSCA, Director Centrul de Promovare Economica – PromEc Bacau la tel. 0234.570.010, int. 106, email ccibc@ccibc.ro

        Impreuna in lumea afacerilor