Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Brandul Danibrum – profesionalism, calitate, orientare spre nevoile clientilor

IMG_7771Fondată în anul 1998, compania Danibrum și-a dezvoltat interesul pentru profesionalizarea industriei prelucrării lemnului din România. Începând prin comercializarea de utilaje second hand de la mărci de renume internațional, Danibrum și-a dezvoltat portofoliul de echipamente și servicii, ajungand unul dintre jucătorii importanți din aceasta industrie.

Anul 2008 a marcat un moment de cotitură pentru firma, în special din punct de vedere al echipei de management, schimbându-se mentalitatea și modul de abordare al afacerii. Odată cu preluarea conducerii de către Mihai Vatavu, viziunea companiei a fost orientată către transparența față de clienți și oferirea de soluții complet adaptate și optimizate tipului de activitate vizat.

Alături de partenerul austriac, Holzmann Maschinen, Danibrum si-a extins aria de influență și a facilitat modernizarea a sute de afaceri mici și medii. Unul din factorii de diferențiere îl reprezintă consultanța extinsă și orientată către productivitate pe termen lung, alături de suportul tehnic specializat și echipa de service „in house”.

Danibrum România are capacitatea de a livra utilaje independente care să completeze fluxuri existente, dar și linii tehnologice complete, care să includă cele mai adecvate soluţii tehnice, adaptate în totalitate pieței românești. Firma dispune de echipă de service full-time, fapt ce ofera posibilitatea de a face intervenții rapide și profesioniste, în orice colt al țării.

De asemenea, compania și-a dezvoltat și consolidat parteneriatul cu brandul german Lohmeyer WOOD IQ GmbH, furnizând cu success, în toată țara, utilaje industriale: mașini industriale de aplicat cant, circular de formatizat în pachet, linii de nesting, centre de găurit etc.

Experiența acumulată în cei 22 de ani de activitate si pragmatismul inovațiilor apărute sunt folosite în beneficiul clienților existenți și viitori.

Produsele și serviciile oferite de Danibrum au ca rădăcină valori fundamentale precum: ÎNCREDERE, VALORI CREȘTINE AUTENTICE, DEZVOLTARE CONTINUĂ, INTEGRITATE și COMPETENȚĂ.

Pentru mai multe detalii privind serviciile DANIBRUM puteti accesa: www.danibrum.ro.

        Impreuna in lumea afacerilor