Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Calendarul evenimentelor in desfasurare la ROMEXPO in perioada 21-27.09.2015

In zilele urmatoare, la Romexpo Bucuresti, vor avea loc o serie de evenimente:

19 – 23 SEPTEMBRIE 2015

  • targul-international-de-mobila-echipamente-si-accesorii-bife-sim-2015-10875BIFE-SIM 2015 – Targ international de mobila, echipamente si accesorii, singurul loc in care veti gasi mobilier adecvat pentru orice tip de ambient, peste 5.000 de piese de mobilier si accesorii, completate de echipamente si utilaje. Peste 300 de companii din Romania si din intreaga lume vor fi prezenti la ROMEXPO pentru o noua editie BIFE-SIM.
  • ANTIQUE MARKET – Targ de obiecte de arta si antichitati

Antique Market isi propune sa gazduiasca, pentru expunere si evaluare, piese de mobiler si decoratiuni interioare, arta plastica, obiecte personale si de colectie, argintarie si portelanuri, bijuterii vechi, jucarii, vehicule de epoca si multe altele.

  • TARG DE PRODUSE TRADITIONALE

Strachini burdusite cu slanina, carnati afumati, bucati zdravene de sunca impanate, muraturi dupa reteta bunicii, castane coapte, miere de albine bio, dulceturi, prajituri si ciocolata de casa, alune si migdale pralinate, mere glazurate, pe toate le puteti vedea la ROMEXPO in perioada 19-23 septembrie.

  • CONCURSUL NATIONAL AL MONTATORILOR DE PARDOSELI DIN ROMANIA SI EXPOZITIA ART FLOORS 2015

Art Floors reprezinta o manifestare majora in viata bransei pardoselilor profesionale, demonstratii cu materiale si unelte profesionale privind montarea, finisarea parchetului si pardoselilor elastice.

  • CAMPIONATUL MONDIAL AL MONTATORILOR DE ACOPERISURI

Evenimentul doreste sa popularizeze meseriile din acest domeniu cu implicare a cat mai multor profesionisti prin demonstratii de montaj.

22 SEPTEMBRIE 2015

  • CONFERINTA HOFAG ENGINEERING

25 SEPTEMBRIE 2015

  • CONFERINTA ANUALA A UTILIZATORILOR ESRI, TRIMBLE si HARRIS – EXELIS

26 – 27 SEPTEMBRIE 2015

  • SOFISTICAT –  EXPOZITIA INTERNATIONALA FELINA

Personajele povestii sunt pisici si stapani de pisici. In cadrul evenimentul vor avea loc concursuri de pisici cu suspans, dar si multe premii, intalniri placute la club si petreceri de neuitat.

Informatii suplimentare sunt disponibile pe site-ul: romexpo.ro

        Impreuna in lumea afacerilor