Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Chimcomplex Borzesti cauta colaboratori

 

ChimcomplexPoza

Chimcomplex S.a Borzești, deținătorul mărcii CLOROVIT, hipoclorit de sodiu în soluție de 1.25%, caută colaboratori, entitati private tip IMM, care să devină reprezentanți autorizați pe piața locală în vederea dezinfectărilor interioare și exterioare pe raza județului Bacau, în contextul pandemiei de Coronavirus.

Clorovit este un brand românesc pentru dezinfectarea suprafețelor tari de interior și exterior ce poate fi utilizat ca atare. Hipocloritul de Sodiu este recomandat de WHO (Organizația Mondială a Sănătății) și de EPA (Agenția de Protecție a Mediului a SUA) ca fiind o soluție eficientă pentru dezinfecție și decontaminare în lupta cu virusul Covid-19. Produsul poate fi pulverizat în condiții de siguranță în spațiile publice, atât în clădiri și mijloace de transport, cât și în spații exterioare, cum sunt parcurile și amplasamentele publice.

Condiții minime de selecție ale firmelor interesate:

  • să aiba printre principalele obiecte de activitate: curățenia, dezinfecția generală și/sau deratizarea în județul dumneavoastră
  • să fi realizat în trecut astfel de servicii și să poată prezenta un portofoliu de clienți;
  • să dețină autorizație pentru acest tip de servicii;
  • să aibă dotarea și logistica necesară pentru dezinfecție și deratizare generală: atomizoare, instalații de spray-are pardoseli (care să permită folosirea hipocloritului ca și substanță activă);
  • să dețină spații de depozitare unde să li se poată livra substanța activă în IBC-uri de o tonă;
  • să aprobe specializarea gratuită a angajaților de către specialiștii Chimcomplex pentru folosirea în siguranță și cu rezultate maxime a CLOROVIT pentru dezinfectări interioare și exterioare.

Pentru a-și face cunoscut interesul, firmele sunt rugate să transmită o scrisoare de intenție la colaborator@chimcomplex.com până la data de 06.05.2020. Scrisoarea de intenție va fi însoțită de portofoliul de clienti.

Chimcomplex este unic producător în România al substanțelor active biocide pe bază de clor și hipoclorit de sodiu și unul din cei mai importanţi fabricanţi de produse chimice din România. Compania operează cel mai mare combinat chimic din România, având două platforme industriale la Onești și Râmnicu Vâlcea.

www.chimcomplex.ro

        Impreuna in lumea afacerilor