Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Codul Muncii - Ultimele noutati legislative

poza NL

Avand in vedere ultimele modificari ale codului muncii referitoare la noutatile despre salarii, zilele de concediu de odihna, de maternitate, incapacitate temporara de munca, respectiv contractul colectiv de munca si alte acte normative, Scoala de Comert si Industrie Bacau, organizeaza Conferinta “Noutati 2015 in legislatia muncii”.

Pe langa cadrul legislativ modificat, conferinta ofera tuturor participantilor o bogata cazuistica, combinand astfel cadrul legal cu cazuri concrete din practica, prezentandu-se spete solutionate, studii de caz si exemple de buna practica. 

In urma participarii la aceasta conferinta veti avea urmatoarele beneficii:

  • veti cunoaste prevederile legislatiei muncii (inclusiv unele mai putin cunoscute), cu noile modificari aduse;
  • veti deveni un bun “ITM” intern, necesar, acum, oricarei companii care urmareste permanent conformitatea cu legea;
  • veti gasi solutiile relevante la problemele de actualitate privind aplicarea si interpretarea dispozitiilor legale ce reglementeaza incheierea, modificarea, suspendarea si incetarea contractului individual de munca, concedierea individuala si colectiva.

Pentru informatii si detalii suplimentare va stam la dispozitie la Scoala de Comert si Industrie Bacau, tel: 0234/518.536, fax: 0234/571.070, e-mail: office@sscbacau.ro, manager curs: Denisa COCEA, tel: 0748.886.411.

        Impreuna in lumea afacerilor