Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Comisarul european pentru Agricultura, Phil Hogan, si-a anulat vizita programata pe 20 septembrie in Romania

ephearings2014.eu_Comisarul european pentru Agricultura, Phil Hogan, si-a anulat vizita programata pe 20 septembrie in Romania din cauza problemelor de sanatate, a anuntat Reprezentanta Comisiei Europene in Romania.

„Va pot confirma ca domnul Phil Hogan nu mai poate veni in Romania pe data de 20 septembrie, din cauza unor probleme de sanatate”, a precizat  Razvan Szabo, asistent de presa in cadrul Reprezentantei Comisiei Europene in Romania.

Potrivit presei internationale, Phil Hogan ar suferi de o infectie virala la stomac. Din cauza sanatatii precare, acesta nu a putut participa nici la cel mai recent Consiliu al Ministrilor Agriculturii de la Bruxelles.

Pana in acest moment, nu se cunosc detalii daca Phil Hogan va mai vizita Romania pana la finalul anului, a mai precizat Reprezentanta Comisiei Europene in Romania.

Vizita Comisarului european pentru Agricultura, Phil Hogan, a fost anuntata in urma cu doua saptamani de catre seful MADR, Daniel Constantin.

Comisarul european pentru Agricultura, Phil Hogan, a vizitat tara noastra la inceputul acestui an, atunci cand a participat la o conferinta dedicata Programului National de Dezvoltare Rurala 2014-2020, eveniment organizat de Reprezentanta Comisiei Europene.

Mai mult decat atat, oficialul european a purtat atunci si cateva discutii cu parlamentarii din Comisia de Agricultura si a vizitat si o ferma de crestere a porcilor din judetul Arges.

Sursa: StiriAgricole.ro

        Impreuna in lumea afacerilor