Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Comisia Europeana a lansat site-ul www.access2finance.eu

EU FINANCEUniunea Europeană sprijină antreprenorii si întreprinderile cu o gamă largă de programe ale UE care oferă finantare prin intermediul institutiilor financiare locale. În fiecare an, UE sprijină peste 200.000 de întreprinderi pentru a-si finanta proiectele de dezvoltare.

In scopul facilitarii accesului la informatii despre sursele de finantare disponibile, Comisia Europeana a lansat portalul internet „Acces la finantare” www.access2finance.eu care ajută firmele sa gaseasca finantare din partea UE pentru proiectele pe care le au.

Prin intermediul acestui portal electronic, firmele pot obtine informatii despre finantări de peste 100 de miliarde EUR în cadrul mai multor programe ale UE disponibile pentru fiecare categorie de firma: start – up, IMM, Intreprindere mare sau foarte mare, pentru diverse sectoare de activitate si tip de investitie.

Pentru informatii suplimentare, va sta la dispozitie Centrul Enterprise Europe Network Bacau, la tel. 0234.57.10.70, fax 0234.57.10.70, email office@ccibc.ro, persoana de contact: Petronela STEFAN, Coordonator local, mobil 0748/886.428.

Centrul Enterprise Europe Network Bacau ajuta firmele să găseasca parteneri de afaceri la nivel international si le ofera consiliere privind legislatia UE si accesul la fondurile UE.

        Impreuna in lumea afacerilor