Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Companii importante din domeniul agricol s-au inscris la INDAGRA 2016

INDAGRA-sliderEditia 2016 a INDAGRA –  Targul international de produse si echipamente in domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii si zootehniei (www.indagra.ro) revine  intre 2 si 6 noiembrie si readuce in centrul atentiei noutatile privind  produsele, serviciile, tehnica si tehnologia celui mai activ domeniu al economiei romanesti, cel agricol.

Evenimentul aduce in prim-plan:

  • noutati pe piata utilajelor agricole, anuntandu-si participarea importante firme din domeniu
  • reduceri la produsele achizitionate pe perioada targului, 2-6 noiembrie

Dispunand de trei puncte de lucru, la: Braila, Iasi, Oltenița, Apan Agriculture Equipments, noul importator al utilajelor si echipamentelor agricole McCormick, din regiunile Moldova, Dobrogea si Muntenia, va fi  prezent la INDAGRA cu o oferta variata de produse care aduc un plus de productivitate si asigura recolte mai bogate si mai sigure.

In cadrul targului, compania va oferi servicii de vanzare si post-vanzare, pentru utilajele si echipamentele agricole: McCormick, Quivogne si Faresin.

De la targ nu va lipsi TEHNOFAVORIT, firma cu capital integral romanesc, urmasa a fostei Statiuni de Masini Agricole si Tractoare.

Noutatile pe care compania le va prezenta la INDAGRA:

  • Masina de erbicidat tractata, cu rezervor de 4.000 de litri cu calculator si GPS cu protap articulat hidraulic, aceasta particularitate avand rolul de a asigura deplasarea masinii exact dupa urmele tractorului, astfel incat se evita posibilitatea de a fi calcata cultura;
  • Moara cu ciocane, universala, modernizata, cu ciclon, ventilator, motor electric de 22 kW, cu o productivitate la porumb boabe de 4500 kg/h, iar la stiuleti de porumb de 2500 kg/h;
  • Masina de desfacut baloti de paie rotunzi.

Program de vizitare:

  • 02-05 Noiembrie 2016, intre orele 10.00 si 18.00
  • 06 Noiembrie 2016, intre orele 10.00 si 16.00

Acces:

Bilet intrare: adulti/studenti – 15 lei/zi. Intrare gratuita: copiii sub 7 ani, persoanele cu dizabilitati si persoanele institutionalizate. Biletele pot fi achizitionate si online, accesand aici platforma de bilete Romexpo.

In vederea promovarii si participării firmelor de profil din judetul Bacau la Targul Indagra 2016, Camera de Comert si Industrie Bacau, ca reprezentant exclusiv al ROMEXPO in județul Bacau ofera reduceri de pana la 20% la tarifele de inchiriere a spatiilor expozitionale si a celorlalte servicii contractate pe durata expozitiei.

Alte informatii despre Targul international de produse si echipamente din domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii si zootehniei sunt disponibile pe  www.indagra.ro

Pentru sprijin si asistenta in vederea inscrierii la Targul Indagra, va sta la dispozitie Centrul de Promovare Economica – PromEc Bacau,  la: tel 0748.886.404, email: office@ccibc.ro.

Persoana de contact: Oana  MUNTEANU, consultant cameral.

        Impreuna in lumea afacerilor