Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Concursul Teaching Factories 2023: DEEP TECH

eit_manufacturing-risO „Fabrică de predare” (Teaching Factory) este un spațiu de colaborare în care practicienii cu experiență din productie predau studenților, în timp ce studenții și profesorii aduc cunoștințe din sala de clasă pentru a preda practicienilor. Această colaborare este susținută de o platformă de conferințe web și este un proces continuu, cu sesiuni regulate și interacțiune continuă între fabrică și sala de clasă. Rețeaua de fabrici de predare in domeniul producției, EIT permite companiilor și cursanților să interacționeze intr-o gama larga de provocări și discipline.

Competiţia “Teaching Factories Competition 2023: Deep Tech” este organizată de EIT Manufacturing, si se pot înscrie şi firme româneşti active/cu soluţii în domeniul industrial, conform unei informari primite de la Ambasada Romaniei in Austria. Informaţii suplimentare se obtin pe link-ul https://www.eitmanufacturing.eu/calls/teaching-factories-competition-2023-deep-tech/.

Pentru a fi eligibili pentru aplicare, solicitanții trebuie să fie o întreprindere publică sau privată, mică, mijlocie sau mare (inclusiv întreprinderi sociale) din sectorul de producție. Solicitanții trebuie să fie o „entitate juridică” înregistrată, orice persoană fizică sau juridică creată și recunoscută ca atare în temeiul dreptului național, al dreptului UE sau al dreptului international.

        Impreuna in lumea afacerilor