Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Conferința anuală Maryland Technology Council

descărcareAsociația regională de promovare a afacerilor își propune să reunească companii și organizații din domeniul bioștiinței și tehnologiilor înalte în data de 20 septembrie 2018 la Baltimore.

Conferința anuală a Maryland Technology Council (MTC) este concepută pentru a crea oportunități de conectare a companiilor locale cu parteneri atât din SUA, cât și din străinătate, pentru identificarea de oportunități investiționale și pentru schimbul de experiență în ceea ce privește bunele practici în aceste sectoare de activitate.

Având în vedere că această conferință este programată doar pentru data de 20 septembrie se preconizează un interes redus al companiilor străine de a participa în mod direct, însă este încurajată prezența reprezentanților ambasadelor pentru a asigura promovarea companiilor din țările respective.

Pentru mai multe informatii despre eveniment se pot obtine accesand siteul: http://washington.mae.ro, http://investromania.gov.ro/web/ sau prin e-mail: washington.economic@mae.ro

        Impreuna in lumea afacerilor