Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Conferinta B2B dedicata solutiilor digitale, mobile, IT – Romexpo Bucuresti

ttr3In perioada 7 – 8 octombrie in Pavilionul Central Romexpo, Bucureşti, va avea  loc a 4 a editie a  evenimentului Internet & Mobile World 2015, este cea mai amplă expo-conferinţă B2B dedicată soluţiilor digitale, mobile şi IT.

La eveniment participa peste 130 companii expozant si sunt invitati 120 de speakeri (dintre care 30 internaţionali) şi 7.300 de vizitatori business.

Printre participanţi se numară manageri, experţi în marketing şi IT, developeri, antreprenori din toate industriile, atât din România cât şi din UE.

Cu aceasta ocazie va avea loc si un eveniment de brokeraj la care vor participa 9 firme din Armenia ce doresc sa se intalneasca si sa stabileasca parteneriate cu companiile romanesti din domeniul ICT. Detaliile referitoare la profilul companiilor din Armenia sunt disponibile si on-line.

Accesul la IMWorld 2015 se face pe bază de pre-înregistrare, iar biletele pot fi achiziţionate online, accesând site-ul imworld.ro

Pentru inregistrare la evenimentul de brokeraj va sta la dispozitie Centrul Enterprise Europe Network Bacau; tel: 0234.570.010, int. 106, email: een@ccibc.ro, persoana de contact: Sorin MERLUSCA, Senior Expert, mobil:0757.575.555.

        Impreuna in lumea afacerilor