Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Conferinta “Building smart for smarter cities”


smart-cityIn perioada 10 – 11 iunie 2015, Camera Economica Federala a Austriei impreuna cu Enterprise Europe Network Austria organizeaza conferinta “Building smart for smarter cities”, care este in acelasi timp un eveniment de tip B2B. Evenimentul va avea loc la Viena la sediul Camerei Economice.
Evenimentul se adresează atât autorităților, instituţiilor şi asociaţiilor cât şi companiilor din domeniul construcţii, imobiliare şi arhitectură din întreaga Europă. În afară de prezentările din cadrul conferinţei susţinute de experţi de prim rang se vor organiza discuţii individuale între participanţi.
Aceasta conferinta de mare anvergura oferă posibilitatea companiilor din intreaga lume sa afle mai multe informatii despre cele mai recente tendințe in renovare, construcții, densificare și reutilizare în Austria și să-si extindă rețeaua pentru a găsi noi parteneri de afaceri, dar si pentru a impartasi noi idei de proiecte.

“Building smart for smarter cities” este un eveniment care se adreseaza specialistilor in domeniu, respectiv:

  • servicii de inginerie și de planificare / arhitectură și construcții;
  • construcții ;
  • materiale de constructii / componente și ansambluri;
  • energii regenerabile / aer condiționat și tehnologii de construcție;
  • agentii de business / grupuri și asociații / factorii de decizie publică, amenajarea spatiilor noi / vechi în orașe.

Pentru sprijin si asistenta in vederea inregistrarii la eveniment, in calitate de vizitatori profesionali, vă stă la dispoziţie Centrul Enterprise Europe Network Bacau, la tel 0748/886.428, email office@ccibc.ro, Petronela STEFAN, Coordonator local.

        Impreuna in lumea afacerilor