Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Conferinta dedicata pietei imobiliare hoteliere la Constanta

conference1In data de 22 iunie 2016, la Centrul de Conferinte al Hotelului Zenith Top CountryLine din statiunea Mamaia, Constanta, va avea loc evenimentul ,,Romanian Riviera Hospitality Real Estate Expo-Conference”,editie speciala dedicata Litoralului si Deltei Dunarii.

Evenimentul este organizat de Peacock – Global Hotel Management SRL impreuna cu Camera de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta.

Expo-conferinta este un cadru ideal de promovare a proprietatilor hoteliere aflate la vanzare, identificare de noi parteneri, de prezentare a investitiilor care mai au nevoie de finantare, sau a proiectelor care cauta confirmare si investitori.

Evenimentul este dedicat comunicarii libere si eficiente intre interlocutori interesati de acest domeniu, schimbului de informatii corecte si profesionale privind proprietati, investitii, proiecte si valori, precum si tranzactiilor avantajoase si oneste pe piata imobiliara hoteliera.

De ce ati alege sa participati la o Expo-Conferinta dedicata Pietei Imobiliare Hoteliere?

Evenimentul este o sesiune de lucru deschisa, cu prezentari, interventii libere, si luari de cuvant discret moderate de organizator, vizand exclusiv subiectele tranzactionarii cu proprietati hoteliere, structurarea pietei de profil locale, organizarea eficienta a comunicarii in aceasta piata, profesionalizarea abordarii investitiilor, securizarea finantarilor

La evenimentul din 22 Iunie de la Mamaia, vor fi invitate initial cca. 60 de persoane,  reprezentanti ai unor banci, reprezentanti ai fondurilor de investitii, firme imobiliare, antreprenori, proprietari de hoteluri, dezvoltatori, publicatii si web-site-uri specializate.

Termenul limita de inscriere este 10 iunie 2016.

Pentru detalii suplimentare va stau la dispozitie organizatorii evenimentului la urmatoarele adrese de email: marasoiu@peacockhotels.ro sau id.juganaru@ccina.ro

        Impreuna in lumea afacerilor