Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Conferinta Energiei - EPC Energy Conference Berlin, 9 - 11 septembrie 2015

shutterstock_108179351In perioada 09 – 11 septembrie 2015, va avea loc la Berlin, EPC Energy Conference, eveniment dedicat companiilor internationale din industria energiei.

Tinand cont de provocarile pietei actuale si scaderea pretului petrolului, managementul proiectului joaca un rol crucial in succesul din industria petrolului si a gazelor naturale, complexitatea si anvergura proiectelor prezentand riscuri majore pentru participantii de proiecte si partile interesate atunci cand vine vorba de respectarea termenelor limita de finalizare.

Pastrarea celor mai bune practici este vitala pentru companiile din domeniile petroliere si cele ale energiei, pentru a garanta adoptarea tehnicilor si strategiilor potrivite, care sa poata face fata dinamismului si dificultatii gradului de operare in activitate.

Astfel de modele de bune practici vor fi prezentate si evaluate in cadrul Conferintei de la Berlin, care va avea ca tema de discutie directiile in care se indreapta industria energiei, si provocarile care pot transforma economia din acest sector, provocari cu care se confrunta atat titularii de proiecte cat si contractantii lor.

Evenimentul reprezinta platforma ideala, unde firmele participante pot identifica resursa umana de inalta calitate, si pot initia proiecte de dezvoltare pe diferite zone la nivel global.

Participantii in cadrul EPC Energy Conference – Conferinta Energiei de la Berlin vor fi lideri ai marilor companii de energie si petroliere internationale, factori strategici de decizie ai industriei.

Pentru informatii privind inscrierea la EPC Energy Conference Berlin, accesati pagina oficiala a evenimentului http://global-epc-project.com.

        Impreuna in lumea afacerilor