Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Conferință pentru IMM-urile din Balcani – Sofia, Bulgaria

globalisation1-810x482Biroul de Promovare Comercial – Economica din cadrul Ambasadei  Romaniei la  Sofia invita firme interesate la cea de-a doua Conferinta pentru IMM-urile din Balcani, care va avea loc in data de  7 iunie 2018 la Sofia. 

Evenimentul este organizat de Asociația pentru Asistenta a Intreprinderilor Mici si Mijlocii – United Business Clubs (UBC), cu sprijinul Agenției Bulgare de Promovare a Intreprinderilor Mici si Mijlocii (BSMEPA) si al Agentiei Invest Bulgaria Ministerul Economiei.  Oaspeții oficiali ai evenimentului vor fi reprezentanti ai autoritatilor bulgare, Parlamentului European, Comisiei Europene, ambasadori, reprezentanți ai organizațiilor de afaceri locale și europene si ai camerelor de comert.

Toate evenimentele de la Conferinta pentru IMM-uri din Balcani – Sofia 2018, inclusiv întalniri b2b, pauze de cafea, ceremonia de premiere și cocktail-ul de seară sunt gratuite.Evenimentul va avea loc la Sala Musala si Salonul Central – Hotelul Hilton, Sofia.

Informatii suplimentare despre „Conferința pentru IMM-urile din Balcani – Sofia 2018”, se pot obtine accesand site-ul oficial al UBC www.ubclubs.eu sau pagina facebook: Cluburi de afaceri United – Bulgaria. Contact: evenimente@ubclubs.eu.

        Impreuna in lumea afacerilor