Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Conferinta Progresiv Interactiv - pentru comerciantii si distribuitorii alimentari, Iasi 2016

descărcareRevista Progresiv invita distribuitorii de bunuri de larg consum si retailerii independenti din zona Moldovei la editia a 7-a a conferintei Progresiv Interactiv, care se va desfasura pe 17 mai la Hotel International din Iasi.

Evenimentul isi propune sa aduca informatii utile si idei noi pentru dezvoltarea magazinelor traditionale. De asemenea, la Progresiv Interactiv Iasi vor fi prezenti directorii autoritatilor de control DSV, OPC, ITM si Directia Finantelor Publice, care vor raspunde la intrebarile adresate de participanti.

AGENDA EVENIMENTULUI

  • 09.30 – 09.55- „Tendinte si evolutii in categoriile de bunuri de larg consum in 2015” – Oana Matei – Retailers Services Manager, Nielsen România
  • 09:30 – 11:30 – Sesiune de prezentări în plen
  • 09:00 – 09:30 – Înregistrarea participanților, cafea
  • 09.55 – 10.20 – “Consumatorul si mastile sale. O alta perspectiva asupra relatiei dintre branduri, angajati si consumatori” – Iulia Cornigeanu – Director Executiv TNS Romania
  • 10.20 – 10.45 – “Cum atragem consumatorii tineri in magazin?” – Catalina Aldea – Managing Director, Aldea Consulting
  • 10.45 – 11.05- “Categoria de bere – campioana sezonului 2016 in comertul traditional”, Cristian Pintiuc – Regional Sales Manager Moldova, Bergenbier
  • 11.05 – 11.20 – ”Colectarea bateriilor – de la obligație, la oportunitate”, Roxana Puia –  PR Manager Sistemul National de Reciclare a Bateriilor (SNRB)
  • 11.20 – 12.00 – Pauză de cafea oferita de Orkla Foods și interacțiune între participanți în magazinul amenajat în hol
  • 12.00 – 14.00 – Masă rotundă pe tema “Vine Controlul!”, cu reprezentanții autorităților de control, Comisariatul Regional pentru Protectia Consumatorilor, Alexandru Hordila, Comisar Sef; Inspectoratul Teritorial de Munca (ITM) Iasi. Andrei George Albulescu, Inspector Sef; Directia Sanitar Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor Iasi; TBA; Directia Generala Regionala a Finantelor Publice Iasi, Doina Naum, Director General
  • 14.00 – 15.00  – Prânz oferit de Vascar si Orkla Foods la restaurantul hotelului

Participarea este GRATUITA pentru managerii companiilor de distributie si pentru directorii si administratorii de magazine alimentare independente, in limita locurilor disponibile.

Cum va puteti inscrie:

Va rugam sa confirmati participarea la Alice Vasile cel mai tarziu vineri 13 mai: alice.vasile@cmgromania.ro; Tel: 021 315 90 31.

In emailul de confirmare, mentionati in dreptul fiecarei persoane participante: numele, functia, compania si localitatea.

Pentru detalii suplimentare, puteti accesa pagina oficiala a evenimentului.

        Impreuna in lumea afacerilor