Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Conferinta "Probleme dificile de drept fiscal", Bucuresti, 26 ianuarie 2016

214e3dd193bb318dbfeb9899dc202c0aCamera de Comert si Industrie a Romaniei in parteneriat cu Juridice.ro va invita sa participati la conferinta cu tema “Probleme de drept fiscal”,organizata de Societatea de  Stiinte Juridice  la CCIR Business Center, Amfiteatrul AI. 1. Cuza, Bd.Octavian Goga nr. 2, Tr.  II, Etaj  4. In data de 26 ianuarie  2016, ora  9.00.

Evenimentul se bucura de participarea extraordinara a Profesorului Radu Bufan, autoritate necontestata in domeniul dreptului Fiscal.

Impreuna cu invitatii sai, Profesorul va aborda subiecte controversate,oferind solutiile legale problemelor dificile   de drept  fiscal.

Conferinta isi propune sa clarifice probleme de drept fiscal a caror dificuItate a fost evidentiata in practica.

Tariful de participare pentru membrii  CCI Bacau  este  de  360  LEI  + TVA persoana (include mapa  evenimentului si pauzele de cafea);masa de  pranz:40 lei + TVA (bifati solicitarea corespunzatoare informularul de inscriere);se acorda reducere de 10%pentru participantii din aceeasi organizatie, respectiv 324  lei + TVA, cu reducerile rnentionate in invitatia atasata.

Persoana de contact din cadrul Camerei de Comert si Industrie Bacau:Petronela STEFAN, Secretar General . tel.0234/570.010 sau e-mail:ccibc@ccibc.ro

Pentru inscrieri completati formularul de participare si efectuati plata tarifului de participare pana la data de 22 ianuarie 2016

        Impreuna in lumea afacerilor