Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Conferinta “Re - Industrializarea UE 2016” la Bratislava

conference-1Stiinta, cercetarea și inovarea sunt esențiale pentru o dezvoltare durabilă a economiei europene. Acesta este motivul pentru care sute de reprezentanți ai cercetării europene și internaționale, comunitățile de inovare si sectorul de afaceri se vor întâlni pentru a discuta despre acest subiect în timpul unui eveniment de prestigiu în domeniul nanotehnologii, materiale avansate, tehnologii de fabricație și de producție, biotehnologie – Conferința internationala – REinEU2016.

Fiind unul dintre cele mai mari evenimente din timpul președinției slovace a Consiliului UE din a doua jumătate a anului 2016,  Conferința internationala – REinEU2016 se va desfasura in perioada 26 – 28 octombrie 2016 in capitala Slovaciei, Bratislava.

REinEU2016 va fi finanțata prin programul de cercetare și inovare Orizont 2020 și va include evenimente de matchmaking, sesiuni de instruire, vizite în jurul Bratislavei, workshop-uri și concursuri. Evenimentul reprezintă o oportunitate unică pentru Slovacia, unul dintre noile state membre ale UE, să prezinte perspectiva locală cu privire la apelurile Orizont 2020  care s-au deschis la mijlocul anului 2016 și soluțiile actuale adaptate acestor țări.

Mai mult decât atât, se urmareste atragerea atenției asupra cooperării în problemele regiunii Dunării și V4. Un rezultat important al conferinței constă într -un document de strategie finală, care va fi folosit ca bază pentru următoarea elaborare a politicilor președinției UE. Evenimentul va fi elaborat în strânsă cooperare cu Comisia Europeană precum și cu organizatorii de evenimente similare din perioada anterioară (Președinția Luxemburg și Olandeză).

Tematica abordata:

  • Nanotehnologii
  • Materiale avansate
  • Tehnologii de fabricatie si de productie
  • Biotehnologie

De ce să participati?

  • Va alăturati discuțiilor la nivel înalt cu privire la inovare și politici industriale
  • Faceți cunoștință cu reprezentanți ai instituțiilor de cercetare de conducere și inovatori de top
  • Dezvoltati noi idei de proiecte la nivel internațional
  • Stabiliti noi parteneriate de cercetare și de afaceri

Pentru detalii suplimentare si inscrieri accesati site-ul www.reineu2016.eu.

        Impreuna in lumea afacerilor