Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

CONFERINTE, CONGRESE, FORUMURI, – oportunităţi pentru dezvoltarea afacerii.

Odata cu dezvoltarea mediului de afaceri din Romania, ca o consecinta directa, cu impact major asupra comunitatii business a aparut si cererea pentru organizarea de conferinte de afaceri de tip „open”, forumuri, congrese.  Avantajul acestor ‘intalniri’ consta in faptul ca ataca un segment de piata foarte bine delimitat, beneficiind de prezenta unor personalitati recunoscute pe domeniul ales.

Conferintele / congresele / forumurile sunt platforma ideala pentru socializare business, networking, sunt rampe de lansare pentru schimbul de informatii, viitoare colaborari, recrutare în vederea dezvoltării afacerilor si reprezinta modalitatile prin care factorii de decizie, oamenii de afaceri, autoritatile de reglementare, academicienii si furnizorii de servicii au posibilitatea de a impartasi opiniile si experientele pe teme legate de tematici diverse.

Pentru reusita unui astfel de eveniment, fiecare amanunt trebuie stabilit cu exactitate de la serviciile de hostess, sampling sau promoting pana la servicii de catering, printing, logistica, stabilirii grupului tinta sau inchirierea locatiilor specifice.

In acest sens, Centrul Regional de Targuri si Expozitii – CERTEXPO Bacău va pune la dispozitie servicii profesionale de consultanta, planificare, asistenta specializata in organizarea si desfasurarea evenimentelor precum si asigurarea serviicile aferente:  

  • stabilirea tematicii
  • stabilirea speakerilor şi a personalităţilor invitate la eveniment
  • stabilirea programului evenimentului
  • stabilire si atragere grup tinta participanţi
  • inchiriere sali, echipamente adecvate tematicii evenimentului si numarului de participanti
  • servicii hostess/traduceri/interpretariat, personalizate fiecarui eveniment
  • servicii catering
  • executie materiale promotionale, multiplicari
  • servicii turistice, de comun acord cu clientul.

Detalii privind acest serviciu se pot obţine accesând Organizare conferinte, congrese, forumuri,

Complementar evenimentelor de promovare amintite, Centrul Regional de Targuri si Expozitii CERTEXPO Bacau oferă servicii şi pentru organizarea altor tipuri de evenimente, respectiv:

Pentru detalii apelaţi Centrul Regional de Targuri si Expozitii CERTEXPO Bacau; tel. +40.234.570.010, fax +40.234.571.070 / +40.234.576.011, e-mail: ccibc@ccibc.ro / expo@ccibc.ro. 

        Impreuna in lumea afacerilor