Home
Judetul Bacau
Linkuri utile
Despre noi
Membri
Proiecte
Parteneri
Comisii de lucru
Agentii
Birouri
Reprezentante
Media
Publicatii
Contact

Conferinte internationale in domeniul bio-industriilor

biofit-640x326BioFIT, 1 – 2 decembrie, la Strasbourg, Franta – un eveniment dedicat inovatiei, transferului de tehnologie si colaborarii in domeniul cercetarii stiintifice, ce reprezinta locul ideal pentru participanti, de a incheia contracte de colaborare pentru acordarea de licente si pentru cercetare.

BioFIT reuneste peste 1000 de investitori din 25 de tari, din domeniul farmaceutic, bio, tehnologie, precum si profesionisti si academicieni, carevor avea ocazia sa participe la intalniri unu-la-unu, conferinte, mese rotunde, prezentari de companii si de tehnologie, si expozitii.

Informatii suplimentare privind BioFIT 2015, puteti regasi pe site-ul oficial al evenimentului http://www.biofit-event.com.

img_0192BioJapan, 14 – 16 octombrie, la Yokohama, Japonia – eveniment care faciliteaza interactiunea dintre companiile si organizatiile nipone si cele internationale, stimuland crearea de noi oportunitati de afaceri.

La eveniment vor participa profesionisti si manageri de top din industria biotehnologiei si din domeniul cercetarii si dezvoltarii, care vor discuta despre medicina regeneratoare, instrumente medicale, agenti de diagnosticare, bio informatica, bio-energie, cosmetice si alimentatie, in cadrul a peste 200 de seminarii si 7000 de intalniri unu-la-unu.

Informatii suplimentare privind BioJapan puteti regasi pe site-ul official al evenimentului http://www.ics-expo.jp/biojapan/outline.html.

EFIB-2014-conference-hero_1EFIB 2015, European Forum for Industrial Biotechnology and Bioeconomy, 27 – 29 octombrie 2015, Bruxelles, Belgia – a 8-a editie a evenimentului din acest an va atrage peste 700 de profesionisti din industriile bio, care vor participa la 3 zile de prezentari, workshop-uri, intalniri unu-la-unu si networking.

Tematica discutiilor se va axa pe intelegerea noilor modele de business, accesarea combinata a fondurilor si depasirea obstacolelor in procesul de dezvoltare a lanturilor de valori, de la materia prima direct la consumator.

Informatii suplimentare privind Forumul European pentru Biotehnologie industriala si Bioeconomie EFIB, puteti regasi pe site-ul official al evenimentului http://www.efibforum.com.

 

 

        Impreuna in lumea afacerilor